AnaSayfa / Genel / Kahve falında kediyi bağlamak

Kahve falında kediyi bağlamak

Kahve falında kediyi bağlamak şansın döneceğine, maddi gücünün yerine geleceğine bu durumun özel ve sosyal hayatına da olumlu yönde etki edeceğine, fal sahibinin mutluluğunun yüzünden okunur olacağına, her nimetin lezzetine varacağına, vefakar bir insan olunacağına, problemlerini çözeceğine, zorlukları ve sıkıntıları ortadan kaldıracağına, paraya ve mala kavuşacağına, tüm özlemini gidereceğine delalet eder.

Kahve falında kediyi bağlamak gördüyseniz:

  • Belli öneriler getirebilir veya yardım teklifinde bulunabilirsiniz.

Kahve falında kediyi bağlamak çok sıkıntılı bir dönem geçireceğine ancak kendisini toparlayıp bu kişiyi hayatından tamamen çıkaracağına, düzenin alt üst olmasına ve fal sahibinin zarar edeceğine rivayet eder.

Kahve falında kedi bağlamak büyük maddi ve manevi zararlara uğrayacağına ve bu zararları ortadan kaldırmak için uğraş vereceğine, düzenbaz insanlarla tanışarak yanlış işlere girişeceğine delalettir.

Kahve falında ipleri birbirine bağlamak yetki ve söz sahibi olacağına, önemli ve büyük işlerin başına getirileceğine, kişinin bu sürüncemeden ötürü canının sıkılacağına yorulmaktadır.

Kahve falında beyaz örtü bağlamak sıkıntıların ve dertlerin geride kalacağına, deyim yerindeyse arapsaçına döneceğine, çok büyük çaba gösterilmesine rağmen bir türlü toparlanmayacağına işarettir.

Kahve falında altına bez bağlamak daha pozitif bir ruh haline sahip olunacağına, aile hayatı ile ilgili çok hayırlı ve güzel bir adım atılacağına işaret etmektedir.

Kahve falında kapıya köpek bağlamak çok kolay bir hayatı olacağına, sıkıntıların tekrarlanmaması için çeşitli önlemler alınacağına işaret etmektedir.

Kahve falında yılanın ağzını bağlamak çok büyük maddi ve manevi zararlara uğrayacağına, hayatının olumlu yönde ilerleyeceğine yorulmaktadır.

Kahve falında parmağa ip bağlamak çok kazançlı yeni projeler ortaya koyacağına, bazı sorunların başgöstereceğine, sevilen bir arkadaşla aranın açılacağına rivayet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir