AnaSayfa / Genel / Kahve falında mavi kravat bağlamak

Kahve falında mavi kravat bağlamak

Kahve falında mavi kravat bağlamak bütün aksiliklerin arka arkaya geleceğine, kardeşlerden biri ile ilgili bir sorunun çözümü için önayak olunacağına, zengin olunacak bir işe girileceğine, emeklerinin kendisine mutluluk getireceğine, makamının artacağına, yaşanan bir hastalık varsa eğer şifa bulunacağına, evlilikte bazı sorunlar yaşanacağına, bazı ortaklıklar kurarak kendisini çok üst seviyelere taşıyacak çeşitli işlere gireceğine, bu işlerden kazandığı paranın bir kısmını yardıma muhtaç insanlar için harcayacağına, çok sorunlu bir durumun ortadan kaldırılacağına, kardeşler arasındaki sürtüşmelerin ve tartışmaların son bulacağına ve zararlı bir alışkanlığın terkedileceğine alamet eder.

Kahve falında mavi kravat bağlamak gördüyseniz:

  • Zor zamanlarda dahi hareket edebilecek yeteneğiniz var.

Kahve falında mavi kravat bağlamak ticaret ehli kişi olacağına, insanlara iş öğreteceğine, hayallerini gerçekleştirme fırsatı elde edeceğine tabir olunur.

Kahve falında birine kravat bağlamak mal varlığını artıracak paralar kazanacağına, kişinin güzel bir yaşama kavuşacağına işaret eder.

Kahve falında kravat bağladığını görmek çok sevdiği ve çocukluktan beri yapmaya devam ettiği işler ile uğraşıp hayatın stresinden kurtulacağına, falı kapatan kişinin hiçbir önemli ve ciddi sorunu olmayacağına tabir olunur.

Kahve falında mavi kravat takmak kişinin de ailesini geçindirmek için zorluk çekmeyeceğine, üzüntülerinin biteceğine, atacağı her adımda daha çok kazanç elde edeceğine ve kendisine yüksek mevkilerde bir yer bulacağına işaret eder.

Kahve falında mavi kravat görmek yaşanan zor günlerin biteceğine, ferahlığa çıkılacağına, çok zor bir duruma düşeceği bir olayla karşılaşacağına işaret etmektedir.

Kahve falında birinin kravat taktığını görmek yaptığı işlerden bereket göremeyeceğine, mutsuz ve huzursuz günler geçirileceğine, üzücü bir tartışmaya girileceğine ve bu tartışma sonucunda çok sevilen biri ile yolların ayrılacağına delalet eder.

Kahve falında kravat aramak ayrılmış olanların kavuşacağına, hasretliklerin bir araya geleceğine, keyifli sohbetler edeceğine ve uzun zamandır hiç keyif almadığı kadar keyif alacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında beyaz kravat görmek bir süre sıkıntı çekeceğine ve bu dönemde sabırlı olmakta zorlanan fal sahibinin sinirli, öfkeli hareketlerde bulunacağına, refaha erileceğine yorulur.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir