AnaSayfa / Genel / Kahve falında şeyh evine gitmek

Kahve falında şeyh evine gitmek

Kahve falında şeyh evine gitmek en olunmaz yaralarının kapanacağına, özlediği birisi varsa eğer yakın bir zamana içinde kavuşacağına, rızkının sonsuz olacağına, kazanılan başarılar sayesinde üst bir mevkiye terfi edileceğine, bir sebeple kendisine dikkat etmesi daha soğukkanlı davranması ve gelen bütün sorunların ve sıkıntının Allah’tan geldiğini düşünmesi gerektiğine ve bu sayede kendisini kısa bir zaman içinde toparlayacağına, eksiklerinin farkına varacağına, büyük başarılar kazanacağına, çok üst düzey kişiler ile çeşitli çalışmalara gireceğine, hasta olanlar için şifa bulmaya inanılır.

Kahve falında şeyh evine gitmek gördüyseniz:

  • Bir ziyaret veya yüz yüze yapılacak bir konuşma bazı kararlar almanızda etkili olabilir.

Kahve falında şeyhin evine gitmek bir birlikteliğin sona ereceğine, hayırlı evlat sahibi olacağına ve eşinden fayda göreceğine alamet etmektedir.

Kahve falında şeyh evine gitmek elinde bulunan imkânlar sayesinde sıkıntılarının ve sorunlarının çok yakın bir zaman içinde sona ereceğine, yaşanan büyük sorunlar ve sıkıntılardan sonra çok daha büyük sorunlar ile uğraşmak zorunda kalınacağına rivayet eder.

Kahve falında şeyhine sarılmak umutların biteceğine, çevresindeki kişilerin de katkıları ile sorunlarını çok zarar etmeden ortadan kaldıracağına ve rahat edeceğine yorulur.

Kahve falında şeyhin elini tutmak arzularına, isteklerine ve dileklerine kavuşacağına, sıkıntılarını atacağına, hafifleyeceğine, zenginlik kadar huzurun ve sağlığın da önemli olduğunun farkında olacağına alamet etmektedir.

Kahve falında şeyhinin öldüğünü görmek çok büyük ferahlık yaşayacağına ve kısa zaman içinde çok mutlu günler geçireceğine, işyerini kapatacağına, iflas edeceğine işarettir.

Kahve falında arap şeyh görmek dayanışma, barış ve sevgi ortamında bulunacağına, herkesin dikkatini çekecek kadar sağlıklı olacağına delalet etmektedir.

Kahve falında şeyhin elini öpmek eline geçen bütün işleri kara geçireceğine, sağlığına kavuşacağına yorulur.

Kahve falında şeyhini öpmek aile hayatında yaşanan tartışmaların ve kırgınlıkların sona ereceğine, göstereceği sabır karşısında mutluluğu ve huzuru yakalayacağına işaret eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir