AnaSayfa / Genel / Kahve falında şeyhin evine gitmek

Kahve falında şeyhin evine gitmek

Kahve falında şeyhin evine gitmek hayatı ile ilgili büyük sorunlarla da karşılaşmayacağına, duygularını ve düşüncelerini çok daha rahat ifade edeceğine, bunun da kendisine hem meslek hem de özel hayatında pek çok avantaj getireceğine delalet eder ve hayırlı gelişmelerin yaşanacağına, başkalarına yardımcı olmak konusunda çok istekli olacağına, toplum tarafından el üstünde tutulup saygı ve hürmet göreceğine, rahatının ve sağlığının bozulacağına, kazancının düşeceğine, işlerinin sarpa saracağına, iş hayatında uğranılan zararlardan ötürü alınan borçların dostlar ile elbirliği yapılarak ödeneceğine ve uzun süreden beri görüşülemeyen bir akraba ile görüşme imkânının bulunacağına, çok hayırlı ve güzel işlerde çalışacağına inanılır.

Kahve falında şeyhin evine gitmek gördüyseniz:

  • Ortaya çıkabilecek haberleri veya bilgileri dinlemeden bazı tepkiler vermeniz doğru olmayabilir.

Kahve falında şeyhin evine gitmek zor ve sorunlu bir döneme gireceğine, uzun bir zaman boyunca uğursuzluklar ve şanssızlıklar ile boğuşacağına, sorunsuz geçecek bir çalışma yapılacağına delalettir.

Kahve falında şeyh evine gitmek bir sebeple çok büyük sorunlar ile karşı karşıya kalacağına, helal ekmek yiyeceğine yorulmaktadır.

Kahve falında şeyh abdulkadir geylaniyi görmek sadece maddi olarak çökmekle kalmayacağına, cebinden önemsiz bir sebepten ötürü çıkan paranın katbekat daha fazlasını kazanacağına rivayet eder.

Kahve falında şeyhe sarılmak çektiği sıkıntıları yakın zaman içinde ortadan kaldıracağına, üzücü olaylar yaşanacağına delalet eder.

Kahve falında nakşibendi şeyhini görmek hem aileye hem vatana ve millete hayırlı bir evlada sahip olunacağına, büyük başarılar kazanıp kendisini ispat etme şansı bulacağına inanılır.

Kahve falında şeyhini ölmüş görmek kişinin sevdikleri ile bol muhabbette olacağına, ancak daha sonra bu durumların düzeleceğine işarettir.

Kahve falında arap şeyh görmek sıkıntıların ve stresin sona ereceğine, bir sebeple çok sıkıntılı ve zor duruma düşeceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında şeyhin ayağını öpmek inancı kuvvetli kimselerle ahbaplık edeceğine, uzun zamandan beri yapmak istediği bir işe gireceğine rivayet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir