AnaSayfa / Genel / Kahve falında şeyhinin öldüğünü görmek

Kahve falında şeyhinin öldüğünü görmek

Kahve falında şeyhinin öldüğünü görmek çıkacağı bir yolculuktan büyük bir sorunla döneceğine, hayattan yana her istediğini elde edeceğine, büyük, güzel ve önemli işler yapacağına, iş konusunda çevredeki kişilere önayak ve örnek olunacağına, çekilen çilelerin ve eziyetlerin kısa zaman içinde sona ereceğine, yaşadığı sıkıntıların son bulacağına, maddi olarak çok zarara uğradığı bir sırada hiç beklemediği bir yerden çok büyük bir kazanç elde ede edeceğine, kişininsessiz, sakin, durgun, evden işe, işten eve bir hayat yaşayacağına, maharetli bir kişi ile evlenileceğine, rahat bir hayat yaşanacağına inanılır.

Kahve falında şeyhinin öldüğünü gördüyseniz:

  • Duygusal açıdan biraz yalnız, biraz gerilimlisiniz.

Kahve falında şeyhinin öldüğünü görmek esenlik, rahatlık ve ferahlık bulacağına, atılan her adımda daha büyük sıkıntılar çekileceğine inanılır.

Kahve falında şeyh nazım görmek ayrıca bir değil, birden fazla evinin, arabasını ve toprağının olacağına, çekilen yokluğun yerine bereketin ve bolluğun geleceğine ve geçmişte çekilen büyük acıların unutulacağına rivayet eder.

Kahve falında şeyhin evine gitmek sevdikleri, özledikleri ve ayrı kaldıkları ile kavuşacağına, hasret gidereceğine, insanlarla arasındaki uyumun, iyi geçimin ve muhabbetin bozulacağına delalet eder.

Kahve falında kadiri şeyhi görmek daha yeni girdiği işlerde bile çok kısa bir zaman içinde çok büyük ve hayırlı kazançlar elde edeceğine, çok iyi bir duruma geleceğine ve daha güzel günler görerek mutlu ve huzurlu olacağına delalet etmektedir.

Kahve falında şeyh eli öpmek iş hayatında ve aile hayatında huzurlu günler göreceğine ve dürüst ve helal para kazanmak için alınteri dökerek çalışan biri olacağına, sorunlarının yakın bir zaman içinde sona ereceğine, çok büyük ve başarılı atılımların yapılacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında şeyhini ölmüş görmek kazancının ve canın güvence altında olacağına, insanlarla sıcak ilişkiler içerisinde olacağına, kendisi için çok yardım etmiş ve hala yardım  eden birisine bir sürpriz yapılacağına ve bu sayede mutu edileceğine alamet etmektedir.

Kahve falında şeyh olmak parasal olarak bir kriz yaşanacağına, kurulan hayallerin deyim yerindeyse tek tek suya düşeceğine, tüm sıkıntıların giderileceğine inanılır.

Kahve falında şeyhine sarılmak gereksiz ve değersiz birinden yardım isteneceğine, iş konusunda temiz bir sayfa açılacağına delalettir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir