AnaSayfa / Genel / Kahve falında ayı olduğunu görmek

Kahve falında ayı olduğunu görmek

Kahve falında ayı olduğunu görmek zor zamanların geride kalacağına ve sağlık sorunlarının kısa süre içinde tedavi edileceğine, aile içinde huzurunun ve neşesinin kalmayacağına, mutlu ve huzurlu günlere kavuşulacağına, karşılıklı olarak ayrılıkların yaşanacağına, bol kazançlı ve hayır dolu bir işe girileceğine, herkesin hayır duasını almaya nail olacağına, çaresiz ve çözümsüz kalacağına, kolay yollardan rızık sahibi olacağına, geniş geniş yaşayacağına, işlerinin problemsiz şekilde ilerleyeceğine inanılır.

Kahve falında ayı olduğunu gördüyseniz:

  • Değişiklikleri dış faktörlere bağlı değil, kendi inisiyatifinizi kullanarak gerçekleştirmelisiniz.

Kahve falında beyaz bir ayı görmek son anda alınacak karar nedeni ile uzun bir zaman seyahat yapılmayacağına, hayırlı ve güzel kazançlar elde edeceğine delalettir.

Kahve falında beyaz ayı kovaladığını görmek ruhsal olarak olumlu bir halde olunacağına, aylardan beri devam eden bir projenin nihayete erdirileceğine işaret eder.

Kahve falında ağlayan ayı görmek ailesini de maddi olarak rahat ettireceğine, üzüntülerin ferahlığa, karanlıkların aydınlığa ve sıkıntıların umuda dönüşeceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında ayı ve yavrularını görmek sevinçli ve güzel haberler alınacağına, varolan sağlık sorunlarının şifa bulacağına ve kısa süre içinde çok büyük mevkilere gelineceğine, en kötü koşulda bile mücadeleyi, kontrolü ve inancı elden bırakmayacağına alamet etmektedir.

Kahve falında ayı dolunay görmek durumu değiştirmek için elinden gelen hiçbir şey olmayacağına, sağlığının ve ağız tadının yerinde olacağına tabir olunur.

Kahve falında yavru kutup ayısı görmek sıkıntılı olduğu bir zamanda başına gelecek olan güzel bir olay ile hayatını değiştirecek bir karar vereceğine, rızkındaki artış sayesinde hem evini daha iyi geçindireceğine, hem de yeni mülkler satın alacağına delalet eder.

Kahve falında ayıya ateş etmek ona yardımcı olacağına, elinden geliyorsa ona borç vereceğine, kötü günlerin izlerini silmeyi başaracağına delalet eder.

Kahve falında siyah ayılar görmek gereksiz ve fazladan harcama yapılaması nedeni ile yokluk çekileceğine, yalan söylemeye alamet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir