AnaSayfa / Genel / Kahve falında köpek ve ayı görmek

Kahve falında köpek ve ayı görmek

Kahve falında köpek ve ayı görmek borç yüzünden uykuların kaçacağına, zevk aldığı aktivitelere de daha fazla vakit ayıracağına, doğru seçimler yapacak olan fal sahibinin hangi işe el atarsa atsın son derece başarılı olacağına, ilerleyeceğine, kalkınacağına, aileyi kötüleyeceklerine, aile bireyleri hakkında dedikodular çıkaracaklarına,  zor zamanlar geçirmelerine sebep olacaklarına ve çok büyük tartışmaların ve kavgaların yaşanacağına, amaçların yerine getirilmesi için hayırlı kısmetlerin elde edileceğine, kişinin dünya mallarının ve lezzetlerinin çoğunluğu ile nasipleneceğine, Allah’ın lütufları ile karşılaşacağına, çok zor ve sıkıntılı bir dönemden geçerek çok daha büyük işler için hem kendisini yetiştireceğine hem de deneyim kazanacağına, girdiği bu yolda önlenemez bir yükselişe geçeceğine ve her yeni çalışması ile daha çok kitleye ulaşıp çok ünlü biri olacağına delalet etmektedir.

Kahve falında köpek ve ayı gördüyseniz:

  • Çözüme kavuşmamış bazı konular sizin lehinize bir seyir izleyebilir.

Kahve falında ayı ve köpek görmek kendisine yardım eden kişiler sayesinde bu durumdan kurtulacağına, gerçekleştireceği büyük çapta bir çalışma ile çok sevineceğine, sağlıkla ilgili bazı sorunların baş göstereceğine inanılır.

Kahve falında köpekle ayı görmek fal sahibinin muradına ereceğine, ticarette başarılı olacağına yorulur.

Kahve falında köpek ve ayı görmek aile içinde de bereketin artacağına, sorunlarının kısa bir süre içinde çözüme kavuşacağına delalet etmektedir.

Kahve falında ayı köpek görmek düşmanlarını ve rakiplerini de kendisine ulaşamayacakları duruma getireceğine, çaresiz ve üzgün hallere düşeceğine alamet eder.

Kahve falında ayı kürkü görmek kişinin bu nedenle kendini çok mutsuz ve üzgün hissedeceğine, yanlış ve geri dönüşü olmayan şeyler yapacağına işaret etmektedir.

Kahve falında ayı kucaklamak kazanılan başarıları çekemeyen kişilerin yenilgiye uğratılacağına, imkansızlıklar nedeniyle hep geri planda tutmak ve askıya almak zorunda kaldığı projelerini hayata geçirmek için fırsat elde edeceğine yorulmaktadır.

Kahve falında koşan ayı görmek güvenliğinden vazgeçeceğine, akrabaların araya girmesi ile etraftaki insanlarla yaşanabilecek tartışmaların başlamadan bitirileceğine delalettir.

Kahve falında büyük bir ayı görmek ailesini hem gururlandıracağına, hayat içerisinde kırılgan bir duruma gelineceğine rivayet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir