AnaSayfa / Genel / Kahve falında ayı ve aslan görmek

Kahve falında ayı ve aslan görmek

Kahve falında ayı ve aslan görmek çok üzücü olayların ferahlığa çıkacağına, şansın ve kısmetin açık olacağına, her geçen gün başarıların artacağına, hayırlı kazançlar elde edileceğine, yaptığı hatalardan dolayı çektiği üzüntüye ve kırdığı kalpleri kazanmak için çabalayacağına, her gün şükrü eda ederek yaşayacağına, barış için adım atacağına, sorunlarını çözüme kavuşturacağına, insanlar ile arasındaki sorunları bitireceğine, hatasını görmesine yardımcı olan ebeveynleri sayesinde gelecekteki hayatında rahat edeceğine, kişinin tüm geleceğini etkileyecek bir dönemece girileceğine ve bu dönemde alınan her türlü kararın kişinin hayatında dönüşsüz etkiler bırakacağına delalettir.

Kahve falında ayı ve aslan gördüyseniz:

  • Biraz zaman ayırmanız belli konularda istediğiniz sonuçları elde etmenizi sağlayabilir.

Kahve falında aslan ve ayı görmek yaptığı işi daha profesyonel kişilere tanıtacağına, yakın bir zaman alacağı bir destek sayesinde projelerini hayata geçireceğine, gerekli ve gereksiz olarak bu dönüp dolaşıp bu işe kendisini kaptıracağına delalettir.

Kahve falında ayı ve aslan görmek şansının açık olacağına, sıkıntıların kısa bir zamanda biteceğine yorulmaktadır.

Kahve falında ayı aslan görmek yolcu ve gurbette ise vatanına dönmeye, uğranılan zararın çok kısa sürede telafi edileceğine yorulur.

Kahve falında aslan ayı görmek başka bir şehre ya da ülkeye taşınacağına, adım atılan bir yolda büyük bir ilerleme kaydedileceğine tabir olunur.

Kahve falında aslan kaplan ayı görmek kişiye hep umut olacağına ve iyilik getireceğine, kazancının yakın zaman içinde gitgide daha da azalacağına tabir olunur.

Kahve falında ayı yakalamak yaşanan sorunların en kısa sürede ortadan kalkacağına, rahat ve sağlıklı bir döneme gireceğine, çok büyük bir mutluluğa ereceğine, gireceği bir işte çok sevdiği bir kişi ile bir ortaklık kuracağına rivayet etmektedir.

Kahve falında ayıcık hediye almak asık yüzlerin güleceğine, zor günlerin geride kalacağına, hanede neşenin ve huzurun eksik olmayacağına ve gayrimenkul işine girileceğine işaret eder.

Kahve falında ayı görmek beklenen bir mevkiye terfi alınacağına, sağlığının yerine geleceğine ve hayatının daha eğlenceli bir hal alacağına rivayet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir