AnaSayfa / Genel / Kahve falında sevmediğin biriyle konuşmak

Kahve falında sevmediğin biriyle konuşmak

Kahve falında sevmediğin biriyle konuşmak kendisine yatırım getirecek işlerden istediği sonucu alamayacağına, büyük kazançlar sağlayacağına, iş hayatının bozulmasına sebep olan kişileri ve rakiplerini çok büyük bir bozguna uğratacağına, iş hayatında yaşadığı bütün sorunları aşacağına, uğradığı bütün zararları telafi edeceğine, işlerin kolay bir şekilde halledileceğine, mutluluğun her zaman hayata renk katacağına, araba ya da tarla gibi bir yatırım yapacağına, mutlu olunacağına, gönül ilişkilerine ağırlık verileceğine, işlerinde arklı bir aşamaya geçeceğine, uzun bir zamandan beri istediği bazı hayallerine yakında kavuşacağına, daha fazla gelire kavuşacağına alamet etmektedir.

Kahve falında sevmediğin biriyle konuşmak gördüyseniz:

  • Net olmayan durumları aydınlatıcı sorular sorulması gerekiyor.

Kahve falında sevmediğin biriyle telefonda konuşmak moral ve motivasyon konusunda uzun zamandan beri yaşanan sıkıntının sona erdirileceğine, sorunlarını gidereceğine, yardıma muhtaç insanlara yardım edeceğine, sevdiği kişileri etrafına toplayacağına delalet eder.

Kahve falında sevmediği biriyle konuşmak makam ve kariyer sahibi olunacağına, hayırlı bir kısmet ile evlilik yoluna gireceğine delalet etmektedir.

Kahve falında sevmediğin biriyle konuşmak kavgaların ve anlaşmazlıkların baş göstereceğine, evinin bolluk ve berekete kavuşacağına, ticaret hayatıyla ilgili yaptığı planların kendisine hayır getireceğine inanılır.

Kahve falında sevmediğin kadın görmek işlerinin gerileyeceğine, kar getiren işyerinin edilen zararın düzeltilmesi için alınan borç yüzünden çok büyük sorun yaratacağına, uzun zamandan beri beklenen bir haber geleceğine delalet etmektedir.

Kahve falında sevmediğin bir erkek görmek çok büyük mutluluklar duyacağı ve epey kazanç sağlayacağı bir proje gerçekleştireceğine, işlerinde atılıma geçeceğine, başarılarının herkes tarafından konuşulur duruma gelmesine vesile olacak işler yapacağına yorulmaktadır.

Kahve falında sevmediğin biriyle evli olmak maddi ve manevi açıdan düze çıkılması sayesinde kazanılan özgüven sayesinde yeni projelere adım atılacağına, herşeyin daha fazlasına kavuşacağına tabir olunur.

Kahve falında sevmediği birinin saçını kesmek işlerinin yarım kalacağına, büyük atılımlar gerçekleştirip iş dünyası içinde hem kendisine çok iyi ve çok sağlam bir yer edinip söz sahibi olunacağına delalet eder.

Kahve falında sevmediği birine yardım etmek sıkıntıların son bulacağına, işlerin yoluna gireceğine, dertlerin sona ereceğine delalet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir