AnaSayfa / Genel / Kahve falında sevmediği biriyle konuşmak

Kahve falında sevmediği biriyle konuşmak

Kahve falında sevmediği biriyle konuşmak büyük üzüntüler yaşayacağına ve sıkıntılı bir dönem geçireceğine, yeni bir ortama girileceğine, sorunların biteceğine, aile bireyleri arasındaki birlik, beraberlik, yardım ve dayanışmanın gittikçe artacağına, mutluluktan havalara uçulacağına, sıkıntıların ve sorunların sona ereceğine, yardım edilen insanlardan hayır duaları alacağına, kazancının sağlam ve sabit olacağına, akıllı adımlar atacağına, evindeki huzurun, anlayışın, sevginin, saygının ve iletişimin bozulacağına işaret etmektedir.

Kahve falında sevmediği biriyle konuşmak gördüyseniz:

  • Kısa bir ayrılık yaşayabilirsiniz.

Kahve falında sevmediği biriyle konuşmak attığı her adımda daha kötü ve sıkıntılı durumlar ile karşı karşıya kalacağına, çok büyük emekler vererek ortaya koyduğu bazı çalışmalardan çok büyük zararlar edeceğine, kendine değer vermeye, sevmeye ve saygı duymaya başlayacağına inanılır.

Kahve falında sevmediğin biriyle konuşmak ailesi ile birlikte çok mutlu ve huzurlu bir hayat yaşayacağına, rahat bir hayata kavuşacağına inanılır.

Kahve falında sevmediğin biriyle telefonda konuşmak çok büyük fırsatların ele geçeceğine, herkes tarafından özenilecek bir ev hayatına kavuşacağına inanılır.

Kahve falında sevmediğin bir insanı görmek zor zamanlar yaşanacağına, sıkıntılı olduğu bir dönemi atlatacağına inanılır.

Kahve falında seni seven erkeği görmek ailesinden gördüklerinin çok daha fazlasını elde etmek istediği için çeşitli alanlarda kendisini yetiştireceğine, mesleki açıdan aranacak niteliklere sahip olmak için gece gündüz çalışacağına, çok sıkıntılı dönemler geçirileceğine ve hastalık ve çeşitli sorunlar ile boğuşulacağına işarettir.

Kahve falında sevmediğin arkadaşını görmek sorunlu bir durumla karşılaşacağına, işleri baltalamak ve kazanılan başarıları kötülemek isteyen kişilerin yenilgiye uğratılacağına alamet eder.

Kahve falında sevmediği arkadaşını görmek hayal gibi bir hayat yaşayacağına, sorunlarından ve sıkıntılarından çok kısa bir zaman içerisinde kurtulacağına, hayırlı işlere girileceğine alamet etmektedir.

Kahve falında sevmediğin birine hediye almak falı kapatan kişinin bu duruma hazırlıksız olarak yakalanıp, uzun süre ne yapacağını bilemez olacağına, mesleğinde başarı ve zafer elde edeceğine rivayet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir