AnaSayfa / Genel / Kahve falında uçakta telefonla konuşmak

Kahve falında uçakta telefonla konuşmak

Kahve falında uçakta telefonla konuşmak sorunların kısa sürede aşılacağına, fal sahibinin hayatının bir daha asla önceki gibi olmayacağına, yaşayacağı heyecanın daha önce yaşadıklarının hiç birine benzemeyeceğine, işlerine yeteri kadar konsantre olamaması neticesinde kovulma tehlikesi ile karşı karşıya kalacağına, çeşitli dedikoduların ortasında kalınacağına, yuva kurmak için yapılan bir hamlenin boşa gideceğine, iş konusunda da istenilen başarıların elde edileceğine, Allah’tan korkması gerektiğini unutmayacağına, zorluklardan ve sorunlardan kurtulup rahata erileceğine, çok hayırlı işlere imza atacağına delalet eder.

Kahve falında uçakta telefonla konuşmak gördüyseniz:

  • Sevdiğiniz yoksa sürpriz bir şekilde gelişen bir davette biriyle tanışacaksınız.

Kahve falında uçakta telefonla konuşmak borçlanarak bazı işlere atılacağına sonra da emeğinin karşılığını alıp, rahata kavuşacağına ve keyfini süreceğine, imkân sahibi olacağına alamet etmektedir.

Kahve falında ölmüş bir insanla telefonda konuşmak moral bulacağına, kendini çok iyi hissedeceğine, bir konu hakkında süren endişeli bekleyişin son bulacağına delalettir.

Kahve falında sevdiği kişiyle telefonda konuşmak bedenen ve ruhen iyi olacağına, özellikle yakın çevresinden beklemediği olumsuz davranışlar görmesi yüzünden canının sıkılacağına yorulmaktadır.

Kahve falında telefonla anneyle konuşmak keyfinin ve sağlığının yerine geleceğine, aile hayatı içinde bazı güzel gelişmelerin yaşanacağına ve çok hayırlı ve güzel olayların yakın bir zaman içinde gerçekleşeceğine alamet etmektedir.

Kahve falında aşık olduğu kişiyle telefonda konuşmak insanlarla arasının iyi olacağına, eşinin her zaman kendisine saygı göstereceğine alamet etmektedir.

Kahve falında ölen kişiyle telefonda konuşmak ticaretinin ilerlemeye başlayacağına, hayır getirecek bazı çalışmalar gerçekleştireceğine alamet eder.

Kahve falında telefonda erkekle konuşmak hasret kaldıklarına kavuşacağına ve özlem gidereceğine, büyük maddi zararlara uğrayacağına yorulur.

Kahve falında erkekle telefonda konuşmak ailevi meselelerde tarafsız davranacağına, buna rağmen işlerinin düzelmeyeceğine delalet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir