AnaSayfa / Genel / Kahve falında sevmediğin biriyle sevgili olmak

Kahve falında sevmediğin biriyle sevgili olmak

Kahve falında sevmediğin biriyle sevgili olmak türlü sürprizler ve şakalar hazırlayacağına, kurulu düzeninin olacağına ve tüm beklentilerinin birer birer gerçekleşeceğine, kardeşlerin birlikte bir işe gireceğine, büyük fırsatlar elde edeceğine, borçlanacağına, yakın bir zaman içinde çok büyük kazançlar elde edeceğine, uzun zamandan beri hayal ettiği şeylere yakın bir zamanda kavuşacağına, parasal olarak büyük bir kazanç elde edileceğine yorulmaktadır.

Kahve falında sevmediğin biriyle sevgili olmak gördüyseniz:

  • Çevrenize kırıcı davranışlarda bulunmaktan kaçının.

Kahve falında sevmediğin biriyle sevgili olmak hain planlar yapan bir kimseyi alt edeceğine, sağlık durumunun yakın bir zaman içinde bozulacağına delalet etmektedir.

Kahve falında sevmediği biriyle sevgili olmak yakın bir zamanda da vatana ve millete hayırlı bir evlada sahip olunacağına, uzun zamandan beri beklediği bir haberin olumlu olarak geleceğine ve çok büyük rahatlık sağlayacağına tabir olunur.

Kahve falında sevgilinin seni sevmediğini görmek büyük beklentilere girmeyerek, her zaman mutlu olabileceği deneyimler yaşayacağına, rakipleri ile daha kolay rakip eder olacağına yorulur.

Kahve falında sevgiliyi sevmemek atılan adımların büyük bir sıkıntıya yol açacağına, mesleğinde arka arkaya galibiyetler elde edeceğine delalet eder.

Kahve falında sevgilinin sevmediğini görmek hanesine bolluk ve bereketin geleceğine, kendisine yeni bir hayat kurup yeni bir iş bularak yeni bir şeyler gerçekleştireceğine, yardım edebileceği kurumlar ile irtibata geçeceğine elinden gereken her şey ile yardım edeceğine, çok hayırlı adımlar atarak daha iyi ve rahat bir hayata kavuşacağına inanılır.

Kahve falında sizi sevmeyen birini görmek baş ağrısına ve huzursuzluğa neden olan olayların son bulacağına, kötü günlerde dahi şükrederek ve takva sahibi olarak hareket edeceğine sabır ve sükunetle sıkıntılardan sıyrılacağına yorulmaktadır.

Kahve falında sevr dağını görmek hikmet ve fazilet sahibi kimse konumuna geleceğine ve dünya nimetlerinden yana çok şanslı ve kısmetli olacağına, hayatı boyunca kısmetinin açık olacağına alamet etmektedir.

Kahve falında beni seven birini görmek zarar edeceği bir döneme gireceğine, mutluluğunun ve başarısının bir gün ya da bir an olmayacağına, doğru yolda dürüstçe ilerlediği takdirde bir ömür süreceğine işaret eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir