AnaSayfa / Genel / Kahve falında sevgilinin sevmediğini görmek

Kahve falında sevgilinin sevmediğini görmek

Kahve falında sevgilinin sevmediğini görmek kişinin tüm geleceğini etkileyecek bir dönemece girileceğine, sorumsuz bir kişiye haddinin bildirileceğine, kalbini kıracağına, kendisine sıkıntı veren olaylardan yakın zaman içinde kurtulacağına, büyük bir projeye ortak olarak gireceğine, kardeşlerden biri ile kurulacak bir ortaklık sayesinde rakiplerin bir kez daha yenilgiye uğratılacağına, ona emek vereceğine, tüm saf duyguları ve iyi niyetiyle onu yanında barındıracağına, kötü kimselerin ağına düşeceğine delalet eder.

Kahve falında sevgilinin sevmediğini gördüyseniz:

  • Belli tavsiyelerde ya da önerilerde bulunurken dikkat etmenizde fayda var.

Kahve falında sevmediğin biriyle sevgili olmak kişinin davranışlarına ve tutumuna yeniden özen göstererek, üzerindeki kötü imajı sileceğine, huzurlu ve mutlu bir kişi olunacağına, sevinçli haberler alınacağına, ferahlığa çıkılacağına ve düşmanların yenileceğine işaret eder.

Kahve falında sevmediği biriyle sevgili olmak mesleğine dört elle sarılacağına, özel hayatın ve aile hayatının bozulacağına delalet eder.

Kahve falında sevgilinin sevmediğini görmek sorunlarını bu sayede çözeceğine, bir sebeple çok zorlanacağına delalet eder.

Kahve falında sevgilinin seni sevmediğini görmek anne ya da babanın hastalandığı haberinin geleceğine ve uzun bir zaman boyunca sıkıntı yaşanacağına, şansının hep açık olacağına, kısmetlerinin hiç eksilmeyeceğine rivayet eder.

Kahve falında sevgiliyi sevmemek yaşanan bu üzücü durumların aile hayatına da yansıyacağına bu yüzden hane içinde çok sıkıntılı ve sorunlu zamanlar geçirileceğine, işlerinin her geçen gün daha iyi bir hal alacağına delalet eder.

Kahve falında sevmediği birini hamile görmek elinde bulunan imkânlar sayesinde çok hayırlı ve güzel mevkilere geleceğine, ortaya koyacağı çalışmalardan eline geçecek kazançlar sayesinde epey rahat edeceğine ve yoluna çıkan bütün engelleri teker teker aşacağına, sorunlarından, sıkıntılarından ve borçlarından kurtulacağına inanılır.

Kahve falında sezeryanla erkek bebek doğurmak kazançlı çıkacağına, verilen sözlerin tutulacağına, borçların kısa süre içinde ödeneceğine alamet eder.

Kahve falında sevmediğin kişiyi dövmek sorunlarından ötürü kendisine gelemeyeceğine, bir fitne çıkarmaya rivayet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir