AnaSayfa / Genel / Kahve falında sevgiliyi sevmemek

Kahve falında sevgiliyi sevmemek

Kahve falında sevgiliyi sevmemek yaşadığı üzüntülerin yerini mutluluğa bırakacağına, aralarındaki bağın daha da kuvvetleneceğine, ruhsal olarak hastalık yaşayacağına ve günden güne daha kötüleşeceğine, en zor zamanda yalnız kalacağına, sorunlarından ve sıkıntılarından çok kısa bir zaman içerisinde kurtulacağına, hayırlı işlere girileceğine, sorun yaratan olayların çözüme kavuşturulacağına, atılan adımlar sayesinde çok iyi yerlere gelineceğine, tam her şeyden umudunu kesecekken ve elini eteğini çekecekken karşısına çıkacak kapılar ve yollar sayesinde ümidini yeniden kazanacağına, bazı kimseler tarafından uğrayacağı zarar nedeniyle canının yanacağına tabir olunur.

Kahve falında sevgiliyi sevmemek gördüyseniz:

  • Gereğinden fazla iyimser ya da gereğinden fazla kötümser düşünüyor olabilirsiniz.

Kahve falında sevgiliyi sevmemek dara düşeceğine, maddi anlamda üstünlük ve ayrıcalık elde edeceğine, şansının ve kısmetinin açılacağına alamet eder.

Kahve falında sevgilinin sevmediğini görmek az bir bütçeyle girişilen işleri büyüterek piyasada aranan markalar arasına girileceğine, elini haramdan uzak tutacağına, kendisini günahkâr kılacak yollara sapmayacağına, emeği ile hak ederek sahip olduklarının da keyfini süreceğine inanılır.

Kahve falında sevmediğin biriyle sevgili olmak yönetici koltuğuna oturtulmaya layık görüleceğine, yakın bir arkadaş tarafından yarı yolda bırakılacağına, kötü niyetli bir kişinin çıkaracağı bir dedikodu ile uğraşılacağına ve manevi olarak sıkıntılı bir dönem geçirileceğine yorulmaktadır.

Kahve falında sevgilinin seni sevmediğini görmek eline geçen fırsatların yarar sağlamayacağına, zamanını çalan ve moralini bozan kişilerden uzaklaşacağına inanılır.

Kahve falında sevmediği biriyle sevgili olmak ticaretinin uluslararası bir nitelik kazanacağına, hem kendi ailesi hem yakın arkadaşları için çok güzel bir sürprize imza atacağına delalettir.

Kahve falında beni seven birini görmek yeni arkadaşlıklar kurulacağına, çok büyük fırsatların ele geçeceğine işaret etmektedir.

Kahve falında seni seven birini görmek rakiplerin başarı kazanacağına, Allah tarafından kendine bahşedilen yüce duygular ve kudret sayesinde de her gün şükredeceğine rivayet eder.

Kahve falında köpek sevmeyi görmek kazancın düşeceğine ve sıkıntılı günler yaşanacağına, sıkıntıların biteceğine alamet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir