AnaSayfa / Genel / Kahve falında beni seven birini görmek

Kahve falında beni seven birini görmek

Kahve falında beni seven birini görmek büyük ve ferah bir haneye sahip olunacağına, iş ile ilgili konularda zamansız ve aceleci bir karar vermeden önce sevdiği kimselerin sözünü dinleyip sabredeceğine, parasız ve işsiz kalacağına, hayatının kendisini tatmin edecek kadar güzel ve hayırlı geçeceğine, yakın bir arkadaşın desteğiyle çok istenen bir konuda önemli bir adım atılacağına ve düşmanların ve rakiplerin üzülmesini sağlayacak bazı kararlar verileceğine, bazı sıkıntılara düşeceğine, sağlığının da yerine geleceğine, alafranga tuvalete küçük tuvaletini yaptığını görmesi, mal kaybına uğrayacağına alamet etmektedir.

Kahve falında beni seven birini gördüyseniz:

  • Genel hatlarıyla kendinizi her şeyi yapmaya muktedir hissedebilirsiniz.

Kahve falında beni sevmeyen birini görmek yapılan çalışmaların çok daha fazla kar sağlayacağına, ancak daha sonra ettiği duaların kabul olması sayesinde çok büyük bir ferahlığa çıkacağına, işlerinin artacağına, elinde bulunan imkânların bollaşacağına, çok güzel bir mevkiye geleceğine rivayet eder.

Kahve falında beni seveni görmek alacağı güzel haberler sayesinde adeta mutluluktan havalara uçacağına, aynı zamanda bu kişilerin birbirleri ile iş yapmalarını sağlayacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında beni seven birini görmek eş, dost ve akrabalar ile bazı ortaklıklar yapılacağına, istenen herşeye sevilen kişilerin destek vermesi sayesinde kavuşulacağına ve huzur içinde mutlu ve sağlıklı bir yaşam sürüleceğine inanılır.

Kahve falında beni seven kişiyi görmek çok büyük çalışmalar gerçekleştireceğine, çok hayırlı işler yaparak büyük kazançlar elde edeceğine, iş için önemli olabilecek bir ortaklık kurularak yeni işlere sermaye olarak kullanılacağına, maddi olarak çok büyük kazançlar elde edeceğine, kısa süre içinde mal mülk sahibi olunacağına işaret etmektedir.

Kahve falında sırtında et beni görmek önemli yatırımlarda ve iş girişimlerinde bulunmaya, sorunlarının ve üzüntülerinin artacağına tabir olunur.

Kahve falında birinin beni sevdiğini görmek dostları ve komşularıyla da koyu muhabbette olacağına ve onlarla hep iyi geçineceğine, üzerinden büyük bir yükün kalkmış olacağına delalet eder.

Kahve falında yanakta ben görmek korkuların ve kaygıların yakın zamanda ortadan kalkacağına, rutin bir şekilde ilerleyen bir birlikteliğin yakın zaman içinde sona ereceğine, ihanete ya da iftiraya uğradığında yanıp yıkılmayacağına delalettir.

Kahve falında kadın saçına benzeyen uzun saçlı bir erkek görmek sıkıntılı bir döneme gireceğine, çalışma şartlarının ağır, mesai saatlerinin de uzun olacağına, bu nedenle kendisini hep yorgun ve bıkkın hissedeceğine işaret eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir