AnaSayfa / Genel / Kahve falında sevmediği bir kadını görmek

Kahve falında sevmediği bir kadını görmek

Kahve falında sevmediği bir kadını görmek sonucun kişi için hayırlı olacağına, sevilen bir kişi ile ters düşüleceğine ve bazı tartışmaların ortasında kalınacağına, elinde bulunan imkânlar ile çok hayırlı işler gerçekleştireceğine, Allah’a sığınıp ondan af dileyeceğine, içine düştüğü yokluktan ve sıkıntıdan kurtulacağına, hayırlı bir kısmetle tanışılacağına ve kısa süreli bir sorun yaşanacağına ancak daha sonra durumun daha iyiye gideceğine, onun tarafından iyiliklerle, güzelliklerle ve hayırla mükafatlandırılacağına, bir sebeple çok sıkıntılı ve üzüntülü dönemler geçireceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında sevmediği bir kadını gördüyseniz:

  • Ufak tefek paralar elinize geçebilir veya ek gelirler ya da karlı alışverişler söz konusu olabilir.

Kahve falında sevmediği bir kadını görmek zaman zaman ruhuna mevlit okutarak ölen kişiyi kendince yad edeceğine ve çok daha huzurlu olacağına, yeteneklerinin ve becerilerinin karşılığını bulacağına delalet eder.

Kahve falında sevmediğin bir kadını görmek hastalık çeken insanların yakın bir zaman içinde şifa bulacağına, ailevi sorunlar yaşanacağına alamet eder.

Kahve falında sevmediği kadını görmek hem hayatının kurtulacağına, çok istenen bir konuda geri adım atılacağına işaret etmektedir.

Kahve falında sevmediğin kadın görmek ortalığın sakinleşip, durulacağına ve böylelikle huzurun geleceğine, büyük önlemler almasına ve çok geniş çaplı yatırımlar yapmasına rağmen karşılık olarak çok küçük bir kazanç elde edeceğine, bu yüzden bir miktar zarar edeceğine, yaptığı işten ve attığı adımlardan pişman olacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında köpek sevmeyi görmek çok güzel ve hayırlı çalışmalar yaparak kendisinden yardım isteyen herkese çok büyük yardımlarda bulunacağına, elinde bulunan imkânları hayırlı işler için kullanacağına delalettir.

Kahve falında sevmediği birinin saçını kesmek maddi anlamda zarar edeceğine, zorlukların ve musibetlerin sürekli artacağına, kem gözlere ve nazarlara gelineceğine tabir olunur.

Kahve falında sevmediğin birini öldürmek takdir toplayacağına, zarar edilen dönemlerin yakında biteceğine, maddi olarak ferahlık yaşanacağına yorulmaktadır.

Kahve falında kelımeı sehadet getırmek verilen bir karar doğrultusunda hareket edilmemesinden ötürü çok büyük bir zarara uğranacağına ve rakipleri sevindirecek bir duruma düşüleceğine, çok büyük girişimlerde bulunularak hem kazanç elde etmeye hem de işleri düzeltmeye çalışılacağına alamet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir