AnaSayfa / Genel / Kahve falında sevmediği birinden kaçmak

Kahve falında sevmediği birinden kaçmak

Kahve falında sevmediği birinden kaçmak hayal ettiği ve uzun zamandan beri başka bir şey düşünmediği bir şeyi gerçeğe çevireceğine, kalp kırıklıkları nedeniyle araları açılan çiftlerin sorunlarını karşılıklı konuşarak halletme yoluna gideceklerine, fal sahibinin anlayışlı ve hoşgörülü biri olmak için çaba göstereceğine, onların bilgilerinden faydalanmak için savaşacağına, onların hikmetli kişiliklerinden de feyz almak için mücadele vereceğine, sağlığının, huzurunun ve neşesinin yerinde olacağına, zorluklar karşısında göstereceği tutuma ve başka kişilere olan davranışlarına, hakkaniyetine göre değer kazanacağına, uğradığı zararlardan kurtulmak için alacağı borçlardan bir türlü kurtulamayacağına, sahip olduğu imkânlar ve fırsatlar sayesinde kendini hem şanslı hem de ayrıcalıklı hissedeceğine, fikirlerini, düşüncelerini yanlış şekilde aktarması nedeniyle istenmeyen konuşmalar yapmak zorunda kalacağına delalet etmektedir.

Kahve falında sevmediği birinden kaçmak gördüyseniz:

  • Maddi içerikli konularda zıt fikirlerle karşı karşıya kalabilirsiniz.

Kahve falında sevmediğin birinden kaçmak işlerinin kötü gidişinin bir son bulacağına, huzur ve mutluluğun hüküm süreceğine yorulmaktadır.

Kahve falında sevmediği birinden kaçmak iş hayatında yaşanan bazı kayıplar yüzünden sahip olunan mevkinin kaybedileceğine, içinde bulunan tüm sıkıntılardan, yaşadığı üzüntülerden ve kendisini yıpratan herşeyden büyük bir oranda kopacağına yorulmaktadır.

Kahve falında sev görmek büyük atılımlar yapılacağına, soğukkanlı ve başarılı bir kişi olacağına işaret etmektedir.

Kahve falında televizyon seyrettiğini görmek dini açıdan da inancına uygun hareket edip, ahiret hayatına da hazırlık yapacağına, insanların yasa ve kedere boğulacağına işarettir.

Kahve falında hiç sevmediğin birini görmek yediği yemekten ve içtiği sudan tat alamayacağına, kendisine fayda getirecek işlere atılacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında sevenlerin kavuştuğunu görmek hırsını ve öfkesini yenmeyi becereceğine, yanlışlara düşeceğine, nankörlük, vefasızlık ve haksızlık göreceğine, mutsuz olacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında sevmediği insanları görmek mesleğinde atılım yapacağına, yanlışlara düşeceğine delalet eder.

Kahve falında sevdiğinin seni sevmediğini görmek sorunların yakın bir zaman içinde son bulacağına, büyük getirisi olan bir işte çok güzel çalışmalar gerçekleştirileceğine, zarar görülen bir kişinin hayattan uzaklaştırılacağına, ele geçen kazancın Allah yolunda harcanacağına, yardıma muhtaç kişilere yardımcı olunacağına, hayallerin bir bir gerçekleştirileceğine tabir olunur.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir