AnaSayfa / Genel / Kahve falında sevmediğin biriyle yemek yemek

Kahve falında sevmediğin biriyle yemek yemek

Kahve falında sevmediğin biriyle yemek yemek geçim derdine gireceğine, aile içindeki huzurun ve iyi geçiminin de bozulacağına, endişe duyulan konularda büyük başarılar elde edileceğine, rakiplerin sevineceği bir haberle üzüntü duyulacağına, üzüntülerinin ve endişelerinin son bulacağına, malının üstüne mal ekleyeceğine, şifaya, çareye ve çözüme ulaşacağına, girilen işlerde şansın yüksek olacağına, alınacak olan bir işte maddi olarak çok zor günler geçirileceğine, anne baba ile bir tartışma yaşanacağına tabir olunur.

Kahve falında sevmediğin biriyle yemek yemek gördüyseniz:

  • Doğru iletişim için, daha detaycı olunması gerekiyor.

Kahve falında sevmediğin yemeği yemek bir sebeple zarar edeceğine ve çok üzüntü duyacağına, yaşamın tadını çıkarmak için eşsiz imkânlar elde edeceğine, maddi anlamda da güç ve kuvvet kazanacağına yorulmaktadır.

Kahve falında sevmediğin birine yemek vermek kazalarla ve belalarla deyim yerindeyse burun buruna geleceğine, neşesinin ve ağız tadının yerinde olacağına delalet eder.

Kahve falında sevmediği biriyle yemek yemek yakın bir zaman içinde kendi işine sahip olacağına, heveslendiği ve sahip olmak istediği her ne varsa ona sahip olacağına, Allah’ın kendisine her neyi hayal ederse onu yaşamayı nasip edeceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında sevmediğin biriyle yemek yemek yüreğinin sıkılacağına ve mutsuzluğunun tüm hayatını etkileyeceğine, onlar sayesinde hayırlı fırsatlar elde edeceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında sevdiğinin seni sevmediğini görmek ev içinde yaşayacağı bazı sorunlar nedeni ile zor günler geçireceğine, kariyer planlamasını iyi yapamayacağına, eline geçecek muhteşem fırsatları iyi kullanamayacağına ve bir daha da bu fırsatları hayatı boyunca elde edemeyeceğine alamet eder.

Kahve falında sezeryan ameliyatı olmak kırgınlıkların biteceğine, tekin olmayan yollara parasını ve malını harcayacağına rivayet eder.

Kahve falında sevmediğin biri görmek her attığı adımı paraya çevireceğine, elde bulunan paranın tükeneceğine, düşmanların sevineceği olayların yaşanacağına işarettir.

Kahve falında seni seven bir erkek görmek işlerinde arklı bir aşamaya geçeceğine, uzun bir zamandan beri istediği bazı hayallerine yakında kavuşacağına, kendine olan güvenini yitireceğine, ticaret hayatında cesaretini kaybedeceğine, başarısının düşmesi nedeniyle kazancının da düşeceğine bu durumun da hayatının alt üst olmasına neden olacağına yorulur.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir