AnaSayfa / Genel / Kahve falında sevmediğin bir kişiyi görmek

Kahve falında sevmediğin bir kişiyi görmek

Kahve falında sevmediğin bir kişiyi görmek birçok kişiden birlikte çalışma teklifi alınacağına ve en kazançlı olanının kabul edileceğine, uzun bir süre kişinin yolunda engeller olmadan yürüyeceğine ve mutlu olacağına, iş hayatı ile ilgili olarak atılan adımların başka kişilerin dikkatini çekeceğine, içinde bulunduğu sorunların günden güne artacağına, sıkıntılarının son bulacağına, geçiminin ve hayatının kolaylaşacağına, bu sayede hanesine güneş doğacağına, elinin bolluk ve bereket göreceğine, çevresinin hayırlı ve iyi kişilerle dolacağına ve bu sayede de huzurunun ve keyfinin yerine geleceğine, kariyer yapma konusunda bazı engellerle karşılaşılacağına, düzgün giden işlerin kötü sonuçlar vereceğine, eline geçen büyük fırsatları çok iyi bir şekilde değerlendireceğine delalet etmektedir.

Kahve falında sevmediğin bir kişiyi gördüyseniz:

  • Kısa mesafeli yolculuklar yeni seçenekler oluşturabilir.

Kahve falında seven kişiyi görmek ümitlerinin son bulacağına, maddi olarak büyüyeceğine işarettir.

Kahve falında sevmediğin bir kişiyi görmek çalışmalarla ve projelerle ilgili olarak çeşitli vaatler veren kişilerin sırt çevireceğine, adının fesada karışacağına bu nedenle de toplumdaki tüm saygınlığını yitireceğine delalet etmektedir.

Kahve falında sevmediğin kişiyi görmek hiçbir zaman yokluğa ve fakirliğe düşmeyeceğine, işsiz ve aşsız kalmayacağına, sıkıntılardan çok bunalmış kişilerin yüzünü güldürecek gelişmeler yaşanacağına alamet eder.

Kahve falında sevmediği kişiyle kavga etmek kısmetinin ve bahtının kapanacağına, ancak daha sonra durumun düzeltilmesi sayesinde aradaki sıkıntıların çözüm bulacağına rivayet eder.

Kahve falında sevmediğin kişiyi dövmek kendisine bir çiftlik evi alacağına, sevdiği bir arkadaşla büyük bir iş ortaklığı kuracağına yorulur.

Kahve falında sevmediği kişileri görmek sorunların gelen kazançla birlikte sona ereceğine, üzüntülerin biteceğine, maddi olanakların artacağına, çok şeffaf bir şekilde çalıştığı için insanlar tarafından çok saygın bir kişi olarak sevilip sayılacağına ve bu sayede işlerini daha rahat ve kolay bir şekilde ilerleteceğine yorulur.

Kahve falında sevmediği bir kişiyi görmek borçlarını kolayca ödeyeceğine, eksikliklerini kapatıp, hatalarını telafi etme yoluna gideceğine işarettir.

Kahve falında seni seven kişiyi görmek düşmanını dost, dostunu da düşman sayacağına ve yanlış kimselere değer vereceğine, daha geniş rızık elde edeceğine tabir olunur.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir