AnaSayfa / Genel / Kahve falında sevmediği kişileri görmek

Kahve falında sevmediği kişileri görmek

Kahve falında sevmediği kişileri görmek anne baba ile bir tartışma yaşanacağına, kolay yoldan gelir elde edeceğine, geçim derdinin olmayacağına, fal sahibinin maddi anlamda tabir yerindeyse ne uzayacağına, çok büyük problemler ve üzüntüler yaşanacağına, karşısına aksiliklerin ve engellerin çıkacağına, maddi olanakların kötüleşeceğine, iyi giden hayatının bir anda bozulacağına, iflas edeceğine, sıkıntılarının ve sorunlarının kuracağı ortaklıktaki bir kişinin vereceği destek ile ortadan kaldırılacağına ve zarar edilen bir işte yapılacak bazı hamleler sayesinde büyük kazançlar elde edileceğine alamet etmektedir.

Kahve falında sevmediği kişileri gördüyseniz:

  • İşleri lehinize çevirebilirsiniz.

Kahve falında beni seven kişiyi görmek yaşanan kıskançlığın açtığı sorunların düzeltileceğine ve eşlerin çok mutlu olacağına, yeni bir araba satın alınacağına tabir olunur.

Kahve falında seven kişiyi görmek bitmek tükenmek bilmeyen bir tartışmanın arasında kalınacağına ve gerek yakın arkadaşların ve gerek akrabaların karşı çıkacağı bir işin içine girileceğine, yol yordam sorulan ve kendisinden de akıl danışılan kimse olacağına rivayet eder.

Kahve falında sevmediği kişiyi görmek güzel ve ahlaklı davranışlarını kenara atacağına, gönlünüzdeki boşluğu dolduracak biri çıkacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında sevmediği kişiyle evlenmek kafasındaki soru işaretlerinden, yüreğindeki sıkıntılarından ve aşamadığı zorluklardan kurtulacağına, hayatının kolay ve güzel geçeceğine, işlerinin hemen hallolacağına delalet eder.

Kahve falında sevmediği bir kişiyi görmek geçimini çok rahat şekilde sağlayacağına, birikim yapma fırsatı elde edeceğine, ancak bu sefer herhangi bir sorun yaşanmayacağına, işlerin her zamankinden daha iyi bir şekilde ilerleyeceğine delalettir.

Kahve falında sevmediğin bir kişiyi görmek başına gelenlere takılıp kalmak, talihe kızmak yerine her zaman ne yapabileceğine bakarak, mantıklı ve akıllıca hareketlerde bulunmak suretiyle herkesi kendisine hayran bırakacağına, kazaya ve belaya çok yaklaşacağına, işini kaybedeceğine alamet etmektedir.

Kahve falında sevmediğin kişiyi dövmek kendi işinin sahibi olacağına, para sıkıntısından kurtulacağına delalettir.

Kahve falında sevmediğin kişiyi görmek doyasıya hasret gidereceğine, manevi açıdan huzuru sevdiği insanlarla beraber vakit geçirmekte bulacağına tabir olunur.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir