AnaSayfa / Genel / Kahve falında sevmediği kadını görmek

Kahve falında sevmediği kadını görmek

Kahve falında sevmediği kadını görmek sorunların yakın zaman içinde biteceğine, iş hayatında rahat bir nefes alınacağına, onun yolundan ayrılmayacağına, hayır duaları ve iyi dilekler alacağına, sorunların tatlıya bağlanacağına, yapılan bazı işlerin sıkıntılı bir duruma gireceğine, fal sahibi kişi hastaysa şifa bulacağına ve baş etmeye çalıştığı sorunların üstesinden başarılı bir şekilde geleceğine, sıkıntıların ve sorunların üstesinden gelineceğine, zararların telafi edileceğine, kardeşler arasındaki tartışmaların biteceğine ve eşleri birbirine düşürmeye çalışan kişilerin haneden uzaklaştırılacağına, gireceği başka işlerde çok büyük kazanç sağlayacağına yorulmaktadır.

Kahve falında sevmediği kadını gördüyseniz:

  • Size kendinizi iyi hissettiren kişilerle vakit geçirmelisiniz.

Kahve falında sevmediği bir kadını görmek nezaketsiz bir kişiye haddinin bildirileceğine, yapılan hataların tekrarlanmaması için bazı kişilerin fikirlerine başvurulacağına ve en hayırlı yolun seçileceğine yorulmaktadır.

Kahve falında sevmediğin bir kadını görmek ruhunun ve bedeninin iyileşeceğine, yaşamının belli bir düzene oturacağına, ister istemez büyük sorunlar yaşayacağına, işlerinde en yakın olduğu kişiden zarar göreceğine işaret eder.

Kahve falında sevmediğin kadın görmek karşılaşılan bir haksızlıktan ötürü çok üzüntü duyulacağına, iş hayatı içinde zor zamanlar geçirileceğine, çok büyük bir iş şansı kazanılacağına alamet eder.

Kahve falında sevmediği kadını görmek her türlü yakarışının karşılık bulacağına, işlerin tam da tasarlandığı ve hesap edildiği şekilde ilerleyeceğine alamet etmektedir.

Kahve falında sevmediğin biriyle arkadaş olmak hayırlı bir kısmet ile tanışarak bir birliktelik yaşanacağına, karşısına dikenli ve çakıllı yolların çıkacağına, yaşamının bir inişli bir de çıkışlı hale geleceğine işaret eder.

Kahve falında sevmediğin biriyle sevgili olmak yaşanan kötü durumların ve problemlerin hiçbir zarara yol açmadan en kısa zamanda ortadan kalkacağına, dünyanın nimetlerinden de daha fazla faydalanabileceğine delalet etmektedir.

Kahve falında sevmediği bir arkadaşı görmek gireceği işlerden zarar ederek çıkacağına, sıkıntıya düşeceğine, sorunlar karşısında çaresiz ve çözümsüz kalacağına delalettir.

Kahve falında sevmediğin birine yemek vermek kısmetsizlik yaşadığı bir işe tekrar girerek bu sefer başarı kazanacağına, yeteneklerine, bilgisine ve deneyimlerine hiç uygun olmayan bir işte çalışmak zorunda kalacağına işarettir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir