AnaSayfa / Genel / Kahve falında ayı konuşmak

Kahve falında ayı konuşmak

Kahve falında ayı konuşmak tecrübe kazandıracağına, başarı kazanılacağına, yeni bir iş hayatına sahip olunacağına, iş sahibi olmak için uğraş verileceğine, üzüntü veren bir durumun ortadan kaldırılacağına, yakın bir arkadaşla büyük bir proje gerçekleştirileceğine, sorunlarının ve sıkıntılarının kalmayacağına, çektiği zahmetin ve zorluğun biteceğine, manevi bir rahatlama yaşanacağına, büyük kazanç getirecek bir konu hakkında bir proje gerçekleştirilip vereceği sonuçların beklenmeye başlanacağına ve hayır işleri ile ilgili projelere destek verileceğine, manevi açıdan tatmin olmanın ötesinde, maddi olanaklarının da tahmininden çok daha fazla artacağına, bedenen ve ruhen dinleneceğine, yeni çalışmalar ve yeni fikirlerle döneceğine, bu sayede daha çok kazanç elde edeceğine ve bu kazançla istediği diğer şeylere sahip olacağına işaret etmektedir.

Kahve falında ayı konuşmak gördüyseniz:

  • Birbirinden farklı konuları ya da başlıkları birbiriyle sentezlemek sizin için ilginç bir yaklaşım olsa da, istediğiniz sonuçları getirmesi zor olabilir.

Kahve falında ayıyla konuşmak keyfinin ve neşesinin yerine geleceğine, eğlenceli günler geçireceğine ve sıkıntılardan, stresten, kalabalıktan uzak olacağına, çalışmaların büyük kazanç kapılarını açacağına tabir olunur.

Kahve falında ayı konuşmak işlerin yoluna sokulacağına, epey zamandan beri hayalini kurduğu bir şeye kavuşacağına, aile hayatının ve uğradığı zararların düzeleceğine alamet eder.

Kahve falında ayı tutmak borçlarının bitmesi ile çok büyük bir mutluluk duyacağına ve üzüntülerini bir köşeye bırakıp işinin başına geçeceğine, çok zor ve çok sıkıntılı işlerin altından kolayca kalkacağına rivayet eder.

Kahve falında renkli ayı görmek inandıklarının ve gönül verdiklerinin kendisini hüsran uğratacağına, her geçen gün işlerinde daha üzüntü çekeceğine, girdiği işlerde başta çok iyi giderken daha sonra zarar etmeye başlayacağına delalettir.

Kahve falında evin içinde ayı görmek ruhunu tüm kötülüklerinden arındıracağına, maddi imkânların günden güne çoğalacağına delalet eder.

Kahve falında güneşle ayı yanyana görmek elinin sıcak sudan soğuk suya değmeyeceğine, bunun hem meslek hem de özel hayatına darbe vuracağına işaret eder.

Kahve falında ayı insan görmek ekmeğinin ve başarısının önündeki engellerin ve aksiliklerin ortadan kalkacağına, çok yüklü kazançlar elde edileceğine işaret etmektedir.

Kahve falında siyah ayı görmek maddi zarara uğrayacağına, hevesinin kursağında kalacağına, başarısının düşeceğine delalet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir