AnaSayfa / Genel / Kahve falında ayıyla konuşmak

Kahve falında ayıyla konuşmak

Kahve falında ayıyla konuşmak beğenilen işlere imza atacağına, zarar edilecek ve isme leke sürecek bazı yollara girileceğine, ancak dişini sıkıp dayanması sayesinde çok büyük bazı kazançlar elde edeceğine, ardından uzun süreli maddi sıkıntıya girileceğine ve bu yüzden insanlara olan güvenin sarsılacağına, uzun zamandan beri birlikte olduğu kişi ile dünyaevine gireceğine, yaşadığı her yeni günün kendisi için bir önceki günden çok daha hayırlı ve güzel olacağına, kendini bunu başaracağına, rızkının genişlemesine ve kazancının artmasına vesile olacak işlere gireceğine alamet etmektedir.

Kahve falında ayıyla konuşmak gördüyseniz:

  • Keyifli işlerin içine girebilir veya birlikte olmaktan keyif aldığınız kişilerle zaman geçirmek isteyebilirsiniz.

Kahve falında ayı konuşmak gönlündeki gibi sevileceğine, maddi konuda zayıflayacağına tabir olunur.

Kahve falında ayıyla konuşmak yardıma muhtaç olan herkese yardım edeceğine, sonra kendi işini kuracağına işaret etmektedir.

Kahve falında ayı öldürmek çok büyük atılımlar yapacağına ve yardıma muhtaç insanlara yardım edeceğine, kötü günlerde elini kolunu bağlayıp, ağlayıp sızlayacak kadar acizlik içinde olmaya izin vermeyeceğine ve hep çaba gösteren kimse olacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında büyük siyah ayı görmek iş hayatında çok büyük başarılar kazanacağına, menfaat ve çıkar için bataklıklara gireceğine alamet etmektedir.

Kahve falında ayı ve yavrusunu görmek hiç olmadık bir sebepten ötürü parasal ve ruhsal zarara düşeceğine, beklenen kötü bir sürprize rağmen yola çıkılacağına, zor günlerin biteceğine inanılır.

Kahve falında uyuyan ayı görmek patron olunacağına, özgüveninin artacağına yorulmaktadır.

Kahve falında kutup ayısı öldürmek çok büyük ve başarılı bir kariyer için kendisine daha uygun olduğunu düşündüğü bir işe gireceğine ve bu iş ile birlikte hayatının çok büyük bir hız kazancağına, uzun zamandır ertelediği çeşitli planlarını yapılacaklar listesinin üst sıralarına taşıyacağına işaret etmektedir.

Kahve falında koşan ayı görmek atılacak adımlar ve kazanılacak paralar sayesinde işlerin her geçen gün daha iyi bir duruma döneceğine, kazancın daha da artacağına, sağlık sorunlarının sona ereceğine işarettir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir