AnaSayfa / Genel / Kahve falında ayı tutmak

Kahve falında ayı tutmak

Kahve falında ayı tutmak kariyerinin herkesin kolaylıkla elde edemeyeceği nitelikte olacağına, imkanlarının genişleyeceğine, başarılarının ve zaferlerinin de çoğalacağına, özellikle küskünlükler söz konusuysa barış sağlanacağına, malının ve parasının kendisi için fazlaca yerinde olacağına ve huzurlu bir yaşam süreceğine, hayalini kurduğu şeylerden günden güne uzaklaşacağına, kardeşler arasındaki tartışmaların biteceğine ve eşleri birbirine düşürmeye çalışan kişilerin haneden uzaklaştırılacağına, hane içinde eski mutluluğunun ve huzurunun yerine geleceğine, işlerinde önemli adımlar atacağına yorulmaktadır.

Kahve falında ayı tutmak gördüyseniz:

  • Kendinize bir hediye alabilirsiniz.

Kahve falında ayı tutmak karşısına kötü kişilerin çıkacağına, işlerindeki verimin her geçen gün daha fazla artacağına, kişinin sadece kazancının değil aynı zamanda rütbesinin de yükseleceğine işarettir.

Kahve falında ayı elinde tutmak olaya tanık olan kişilerin üzülmesine sebep olunacağına, güzel haberlerin alınacağına delalet etmektedir.

Kahve falında boz ayı görmek sıkıntıların destek verecek kişiler sayesinde çözüm bulacağına, zorlukların biteceğine, kazançlı işler yapılacağına işaret eder.

Kahve falında ayı oynadığını görmek yaşamının da istediği şekilde ilerleyerek her geçen gün çok daha güzel olacağına, uzun bir zamandan beri emek verilen bir işte usta olunacağına, kaçırılan fırsatların tekrar ele geçirileceğine işarettir.

Kahve falında mavi ayı görmek çok mutlu ve huzurlu olacağına, kimseyle konuşmaz olacağına rivayet eder.

Kahve falında ayı ve yavrusu görmek bir sebeple işlerinin yeteri kadar iyi olmayacağına, sıkıntıları atlatmak için türü yollar deneyeceğine, geçiminin de hergeçen gün çok daha zor hale geleceğine delalet etmektedir.

Kahve falında ayı yavrusunu görmek hayatında çok güzel değişimlerin  ve gelişmelerin yaşanacağına, iş hayatında çok büyük atılımlara ve ortaklıklara gireceğine rivayet eder.

Kahve falında ayı karanlık görmek dost ya da akrabalardan birinin vereceği destek sayesinde çözüleceğine, çabaladıktan sonra hiçbir konuda hevesinin kursağında kalmayacağına inanılır.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir