AnaSayfa / Genel / Kahve falında renkli ayı görmek

Kahve falında renkli ayı görmek

Kahve falında renkli ayı görmek hayallerin kısa süre içinde gerçekleşeceğine, sevgilisi ile aralarındaki mesafelerin ortadan kalkacağına, tartışmaların sonlandırılacağına, çevre, iş ve mekan değiştireceğine bunun kendisine çok iyi geleceğine, fal sahibinin, hiç olmadığı kadar mutlu olacağına, sıkıntılarını ve sorunlarını kafasından silip atacağına, çok hayırlı ve güzel çalışmalar gerçekleştireceğine, maddi açıdan büyük zarar getirebilecek bir işle ilgili olarak bir adım atılacağına, telafisi olmayacak bir hata yapılabileceğine, ortaklık kurulan bir kişiden gelen yardım ya da desteklerle kurtuluşa erileceğine, bundan sonra çok daha dikkatli olacağına ve sorun ortaya çıkmadan müdahale edeceğine inanılır.

Kahve falında renkli ayı gördüyseniz:

  • Duygusal kararlar almanızı destekleyen karışıklıklar ya da tartışmalar söz konusu olabilir.

Kahve falında siyah renkli ayı görmek aile büyükleri ile ve yakın çevre ile paylaşılacağına ve onlara ilan edileceğine, ilim ve irfan sahibi olmak için eğitimine büyük önem vereceğine, her zaman çok dikkatli ve doğru kararlar vermeye çalışacağına işaret eder.

Kahve falında renkli ayı görmek kardeşleri ile girdiği bir işte yalnız başına bırakılacağına, başarısının düşmesi nedeniyle kazancının da düşeceğine rivayet eder.

Kahve falında kedi ve ayı görmek gereken sabrı göstereceğine ve onun tüm zorlu, zahmetli ve sancılı evrelerini ve  aşamalarını göğüslemeyi göze alacağına, ancak bu kazancın yeteri kadar uygun bir yere ve doğru bir şekilde aktarılamamasından ötürü çok büyük sorunlar yaşanacağına yorulmaktadır.

Kahve falında yılan ve ayı görmek iyileşeceğine, psikolojik olarak toparlanacağına, kuracağı ortaklık sayesinde daha iyi kazançlar elde edeceğine, rahat ettiği bir döneme gireceğine, ettiği tüm duaların kabul edileceğine ve mal mülk sahibi olacağına delalet etmektedir.

Kahve falında domuz ve ayı görmek işlerin her geçen gün daha iyiye gideceğine ve rahat ettirecek adımlar atılacağına, yaşadığı zorlukların biteceğine ve çevresinin kendisine her anlamda destek verecek kimselerle dolacağına inanılır.

Kahve falında ayı ve yılan görmek bir sebeple uzun bir süre boyunca kendisini toparlayamayacağına, sevdiği kişilerden birinin hasta olması sebebiyle çok büyük üzüntüler yaşayacağına ve zor günler geçireceğine işaret eder.

Kahve falında uyuyan ayı görmek yapılması planlanan yeniliklerin aksayacağına ve bir süre daha gerçekleştirilemeyeceğine, çok büyük projeler gerçekleştirip yüklü miktarda kazanç elde edeceğine delalet etmektedir.

Kahve falında kutup ayı yavrusu görmek Allah’ın emrettiği şekilde mal ve para sahibi olacağına, sağlığının ve ağız tadının yerinde olacağına rivayet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir