AnaSayfa / Genel / Kahve falında sevmediği biriyle sarılmak

Kahve falında sevmediği biriyle sarılmak

Kahve falında sevmediği biriyle sarılmak kısmetin ve başarının engelleneceğine, çok büyük zararlar ile karşılaşacağına, bu sorunlarından dolayı büyük ruhsal sorunlar yaşayacağına, bu durumlardan ailesinin de çok etkileneceğine, hane içinde samimiyetin ve dürüstlüğün baki kalacağına, çok hayırlı ve güzel çalışmalar gerçekleştireceğine, yaşadığı tüm sıkıntılardan kurtulacağına, ferahlığa çıkılacağına ve hastalıktan kurtuluşa erileceğine, sorunlarının yakında biteceğine, işlerinin zarara uğrayacağına, zenginlik içinde bir yaşam sürüleceğine, doğruluktan ve hak yolundan da ayrılmayacağına delalettir.

Kahve falında sevmediği biriyle sarılmak gördüyseniz:

  • Gelişmeleri daha farklı bir yaklaşımla ele almalısınız.

Kahve falında sevmediğiniz birine sarılmak çevresinde kendisine yardım etmek için pek çok insanın bulunacağına, ileride yaşanabilecek sağlık sorunları için çeşitli kontrollerden geçileceğine işaret etmektedir.

Kahve falında sevmediği biriyle sarılmak en başta sorunsuz olarak görülen bir çalışmanın daha sonra bozulacağına, hafif ve iyi hissedeceğine delalet eder.

Kahve falında sevmediğin biriyle sarılmak hayatıyla ilgili kararlar almadan önce muhakkak ailesine danışacağına, malına mal, parasına da para ekleyeceğine delalettir.

Kahve falında sevmediği birine sarılmak çok büyük bir endişeye kapılacağına, uzun bir zaman boyunca düzelmesini beklediği ve çok dua ettiği bir olayın düzelmeyeceğine, imkânlarını çok iyi bir şekilde kullanması sayesinde kendisi için çok hayırlı bir iş kuracağına inanılır.

Kahve falında sevmediğin insanları görmek elinde bulunan imkânlar sayesinde kendisini çok seven bir kişi için yakın zaman içinde büyük bir sürpriz yapacağına ve bu kişiyi çok mutlu edeceğine, isteklerinin, arzularının, hayallerinin ve dileklerinin de gerçekleşeceğine alamet etmektedir.

Kahve falında sevmediğin birin görmek hayatından çıkaracağına, maddi yükümlülüklerinin artacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında sevmediğin birinin evine girmek kızgınlıkların geçeceğine, hem hayatının kurtulacağına işarettir.

Kahve falında sevmediğin birini dövdüğünü görmek işlerinin çok iyi gideceğine, iş hayatında söz sahibi olacağı bir mevkinin kapısının açılacağına delalet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir