Kahve falında sezen aksu görmek

Kahve falında sezen aksu görmek kendisine yeni bir ev ve bu evin içine yeni eşyalar alacağına, muradınıza ereceğinize, ekmeğine ve adına leke sürecek işler yapacağına ve bu işlerden kazanç elde edeceğine, rahat edileceğine, aldığı sorumlulukların fazla geleceğine, sorunlu kişilerle irtibatın koparılacağına, hayırlı kazançlar elde edileceğine, etrafında hayırlı ve vefalı kişiler olacağına, dileklerin sorunsuzca yerine geleceği tabir olunur.

Kahve falında sezen aksu gördüyseniz:

  • Duygularınızın sizi yanlış yönlendirmesine izin vermemelisiniz.

Kahve falında sezen aksu görmek dostları ve komşuları arasında çok daha fazla sevilir olacağına, aile hayatının bozulacağına alamet etmektedir.

Kahve falında sevmediği akraba görmek sevdikleri ile çok güzel bir hayat yaşayacağına, bir sebeple içine düştüğü durumlardan ve sorunlardan kurtulamayacağına tabir olunur.

Kahve falında sevenleri ayırmak saygıdeğer, dürüst, yeniliklerden hoşlanan, modern insanlarla tanışılacağına, rahatının ve sağlığının bozulacağına, kazancının düşeceğine işaret eder.

Kahve falında sizi sevmeyen birini görmek yaşanmış olan kırgınlıkların üzerine sünger çekileceğine, büyük maddi kayıp verileceğine alamet eder.

Kahve falında sevmediğin biriyle sevgili olmak her işte kendisi kadar ailesinin de onayını alma ihtiyacı içinde olan fal sahibinin izlediği yolun doğru olduğuna ve kar dolu işler sonrasında büyük taşınmazlar alacağına, sıkıntıların ve sorunların çok kısa zamanda sona ereceğine, eşler arasında yaşanan tartışmaların kısa süre sonra sevgi ile son bulacağına alamet eder.

Kahve falında sevmediği biriyle öpüşmek iş hayatında attığı adımlardan çok büyük zararlar ile çıkacağına, zararlı alışkanlıkların sona erdirileceğine, sorun yaratan kişilerin uzaklaştırılacağına yorulmaktadır.

Kahve falında sevmediğin birinin öldüğünü görmek sevdikleri ile birlikte çok büyük bir sorun yaratmadan ortada kavuşacağına, iş hayatında zarara uğrayan işlerini yoluna sokacağına delalet eder.

Kahve falında sevmediği bir arkadaşını görmek eline geçen imkânlar sayesinde çok istediği şeylere yakın zaman içinde kavuşacağına, yaptıkları işle ilgili bir yarışmaya katılacaklarına, yarışmanın ardından büyük bir kazanç elde edileceğine işaret eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir