AnaSayfa / Genel / Kahve falında televizyon seyrettiğini görmek

Kahve falında televizyon seyrettiğini görmek

Kahve falında televizyon seyrettiğini görmek evli olan kimseler için evlatlarının gününü görmeye veya çocuğu olmayanların birden fazla çocuğu olacağına, istenilen bir birliktelikten sonra yapılacak mutlu bir evlilik yapacağına, yakın bir zaman içinde başarılı olacağı bir çalışma gerçekleştireceğine, kısmetinin açılacağına, borçluysa borcunu ödeyeceğine, çok büyük problemler ve üzüntüler yaşanacağına, büyük bir hastalığın pençesine düşüleceğine, gelecekle ilgili isabetli kararlar vereceğine, zenginliğe kavuşacağına, ekmeğini daha kolay şekilde kazanacağına, etkilendiği kişiyi etkilemeyi başarıp, onun gönlünü çalarak, o kişiyle güzel günler geçireceğine tabir olunur.

Kahve falında televizyon seyrettiğini gördüyseniz:

  • Yakında işler netleşmeye başlayacak, şimdilik sakin şekilde bir köşede beklemenizde fayda var.

Kahve falında televizyon seyrettiğini görmek deyim yerindeyse kabına sığmaz olacağına, gerek malından gerekse parasından vermekten bir an olsun tereddüt etmeyeceğine bu sayede sadece bir insana yardım etmekle kalmayacağına tabir olunur.

Kahve falında kendini televizyonda izlemek çevresinden takdir ve teveccüh kazanacağına, sorunların ve sıkıntıların yakın zaman içinde sona ereceğine işaret etmektedir.

Kahve falında televizyon sunucusu görmek isim yapmış kişiler tarafından büyük bir çalışmaya dâhil edileceğine, kendi hayatıyla ilgili kararları tek başına alamayacağına, ailesinin kararları ile yaşamak zorunda kalacağına ve bu durumun kendisine büyük bir mutsuzluk getireceğine delalet eder.

Kahve falında yeni bir televizyon almak hayırsız kişilerle iş yapmak zorunda kalınacağına, dirliğin ve bütünlüğün kalmayacağına delalettir.

Kahve falında televizyona bakmak hane içindeki sorunların, sıkıntıların, zorlukların ve kavgaların biteceğine, insanların afiyet bulacağına, vefakar bir insan olunacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında antika televizyon görmek eline geçen kazanıcın gitgide azalacağına, yeni bir iş için başvuru yapılacağına, kısa süre içinde kabul edildi haberi geleceğine işarettir.

Kahve falında banyoda televizyon görmek hasret giderileceğine, güzel başlayan çalışmanın kötü bir şekilde biteceğine delalet eder.

Kahve falında televizyon kırılması görmek elinde bulunan imkânları çok doğru ve bereketli bir şekilde kullanacağına, sıkıntılardan, üzüntülerden ve musibetlerden alınan hayır duaları sayesinde kurtuluşa erileceğine delalettir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir