AnaSayfa / Genel / Kahve falında sevmediği birinin saçını kesmek

Kahve falında sevmediği birinin saçını kesmek

Kahve falında sevmediği birinin saçını kesmek çok büyük bir projenin getireceği kazancın başka projelerin gerçekleştirilmesi için kullanılacağına, gereksiz kıskançlık yapan bir sevgili ile aranın düzeltileceğine, zorlukların ve sorunların aşılacağına, eğitimle ilgili verilecek bir karar üzerine yurt dışına çıkılacağına, ter döktüğü ve üzerinde çok çalıştığı işlerin istediği şekilde sonuçlanacağına, üzüntü veren olayların düzeltileceğine, mesleğindeki statüsünün de artacağına, sıkıntılarından, dertlerinden, borçlarından ve hastalıklardan kurtulacağına, kendisine olan öz güveninin yerine geleceğine, bir sebeple bazı konularda çeşitli kararlar alınacağına, yapılan hataların tekrarlanmaması için bazı kişilerin fikirlerine başvurulacağına ve en hayırlı yolun seçileceğine delalet etmektedir.

Kahve falında sevmediği birinin saçını kesmek gördüyseniz:

  • Yapacağınız araştırmalar veya sorularınız sizi geçmişte yapmaktan keyif aldığınız işlere yöneltebilir.

Kahve falında sevmediği birinin saçını kesmek sıkıntılarından rahatlıkla kurtulacağına, sorunların ve sıkıntıların yakın bir zaman içinde sona ereceğine, güzel haberlerin alınacağına tabir olunur.

Kahve falında saçlarını seyrelmiş görmek sevdiği kişiler ile büyük bir rahatlık yaşayacağına, sorunların kısa süre içinde ortadan kalkacağına, sıkıntılı ve zor durumlardan kurtuluşa erileceğine inanılır.

Kahve falında saçını seyrelmiş görmek rahatın yerine geleceğine, hilebaz biri ile iş yapıp aldatılacağınıza inanılır.

Kahve falında kendi saçını kendin kesmek kazanılan başarılar sayesinde üst bir mevkiye terfi edileceğine, epey tartışma yaşandıktan sonra fal sahibi lehine bir karar çıkacağına ve davanın temyize kadar gideceğine işarettir.

Kahve falında düşmanının saçını kesmek maddi olarak rahatlayacağına ve pek çok imkân elde edeceğine, zorluk çekilen bir dönemin geride kalacağına, dedikodu yapan bir kişinin haneden uzaklaştırılacağına, sevilen bir kişinin düştüğü sıkıntıdan kurtulması için yardım edileceğine yorulur.

Kahve falında erkek çocuğun saçını kesmek aklına koyduğu şeyi kısa zamanda gerçekleştireceğine, yaptığı çalışmaların büyük ses getireceğine, alacağı ödüllerin ve kazanacağı yarışmaların birçok iş fırsatı yaratacağına, karşılaşılan hayırlı bir kısmet ile dünyaevine girileceğine alamet eder.

Kahve falında saçını bıçakla kesmek sorunlarla ve sıkıntılarla boğuşulacak bir döneme girileceğine, işlerinin gün geçtikçe daha iyi bir hal alacağına yorulur.

Kahve falında saç ucunu kesmek maddi anlamda çok ileri gidileceğine, rahat edeceğine, ferahlayacağına delalet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir