AnaSayfa / Genel / Kahve falında sevmediğin birini öldürmek

Kahve falında sevmediğin birini öldürmek

Kahve falında sevmediğin birini öldürmek ağız tadının ve sıhhatinin de yerinde kalacağına, işlerini büyütecek imkânlara sahip olacağına, bu sayede kazancının artacağına, hayatının çok daha konforlu, güzel ve yaşanılır hale geleceğine, elinde bulunan imkânları çok doğru ve bereketli bir şekilde kullanacağına, elde edilecek menfaatlere, işlerinin yoluna girip kazancının artacağına, istediği başarıları ve zaferleri almaya nail olacağına, fakirlik çekmeden yani rahat bir hayat geçireceğine, dilediği gibi harcama yapacağına, borçlanmadan, sıkışmadan, eğlence ve sefa içinde yaşayacağına, istediği evde oturacağına, istediği arabaya bineceğine işaret eder.

Kahve falında sevmediğin birini öldürmek gördüyseniz:

  • Ortak fikirleriniz doğrultusunda yeni girişimlerde bulunmanız mümkündür.

Kahve falında sevmediğin birinin öldüğünü görmek aksiliklerin bitmek tükenmek bilmeyeceğine, hayırsız ve gereksiz kişilerle muhatap olacağına, çeşitli kişilerden ve işi bilen insanlardan fikir alacağına ve bu sayede en doğru kararı vereceğine delalet eder.

Kahve falında sevmediğin birini öldürmek bir sebeple insanlarla arasına sürekli mesafe koyacağına ve kötü duruma düşebileceğini bile bile yalnız kalmayı tercih edeceğine, şimdiye kadar yaşadığı sıkıntılarının sona ereceğine, üzüntülerinin ve sıkıntılarının en kısa sürede sona ereceğine ve her zaman mutlu bir kişi olacağına alamet etmektedir.

Kahve falında sevmediği birinin öldüğünü görmek yaptığı işlerle çok ses etireceğine, kaçırılan fırsatların birçok kişi ile girilen yeni bir iş sayesinde tekrar kazanılacağına rivayet eder.

Kahve falında sevmediğin birinden hediye almak kısa sürede büyük bir aşama kaydedileceğine, zenginliğini kaybedeceğine işarettir.

Kahve falında birini sevmemek azimle ve sabırla çalışarak işlerini çok iyi bir düzeye taşıyacağına ve hayırlı kazançlar elde ederek çok iyi bir kariyer edineceğine, iş hayatında çok büyük kar edileceğine delalettir.

Kahve falında köpek sevmeyi görmek yıkılacağına, üzüleceğine, olayın ağız münakaşasına varacağına rivayet eder.

Kahve falında elbise seçtiğini görmek iş hayatında ya da sosyal hayat içinde yaşanan düşmanlıkların biteceğine, kısmetsizliğin ve şanssızlığın geride kalacağına, yakın bir zaman içinde karşısına çıkacak hayırlı bir kısmet ile dünyaevine gireceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında sevmediğin akraba görmek çok zor zamanlar yaşayacağına, şansının ve kısmetinin açılacağına, günlerinin güzelleşeceğine tabir olunur.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir