AnaSayfa / Genel / Kahve falında yengeç tarafından ısırıldığını görmek

Kahve falında yengeç tarafından ısırıldığını görmek

Kahve falında yengeç tarafından ısırıldığını görmek hayal kırıklığına uğrayacağına, ekmeğinin azalacağına, işlerinin kötüye gideceğine, kazancının eksileceğine ve bu nedenle hane içinde kıtlık yaşayacağına, emeklerin boş yere harcanacağına, dertlerin artacağına, elinde bulunan imkânları çok doğru ve bereketli bir şekilde kullanacağına, bu sayede çok yüksek bir mevkiye terfi ettirileceğine, zarara gireceğine, elindeki kazancı ya da zenginilği iş için kullanacağına rivayet eder.

Kahve falında yengeç tarafından ısırıldığını gördüyseniz:

  • Hangi türden olursa olsun, gerilimli durumdaki bütün ilişkilerinizi ılımlı hale getirebilirsiniz.

Kahve falında yengeç tarafından ısırıldığını görmek kazancının Allah’ın yardımı ile çok büyük oranda artacağına ve maddi ve manevi olarak çok rahat bir duruma geleceğine, helal kazanca sahip olunacağına rivayet eder.

Kahve falında yengeç tarafından ısırılmak aile bireylerinden kaynaklanan sıkıntıların kısa zaman içinde çözüme kavuşacağına, hayatına daha iyi çeki düzen vereceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında yengeç ısırması görmek üzüntülü ve sıkıntılı durumlardan yakın bir zaman içinde kurtulacağına, iş hayatının nerdeyse tüm zorluklarının kısa sürede ortadan kaldırılacağına ve yapacağı birçok çalışma ile hayırlı kazançlar elde edeceğine, can ciğer olduğu kişilerle kavgalar ve küskünlükler yaşanacağına delalettir.

Kahve falında yengecin ısırması görmek şans ve kısmet elde edeceğine, hayırlı kapılara ulaşacağına, karşılığını bulacağına delalet eder.

Kahve falında yengeç tarafından kovalanmak önemli bir iş için kişinin sonucunu üç vakitte alacağına, daha sonra elindeki para ile çok büyük bir risk alarak kendi işini kuracağına işaret etmektedir.

Kahve falında bebek tarafından ısırılmak çok daha iyi işler yapıp insanlar arasında saygı görmesine vesile olacağına, ağız tadı, keyif ve neşe içinde yaşayacağına, Allah’ın kendisine lütfettikleri için de kendini çok şanslı göreceğine inanılır.

Kahve falında yılanlar tarafından ısırılmak çok sıkıntılı bir dönem geçireceğine ancak kendisini toparlayıp bu kişiyi hayatından tamamen çıkaracağına, mal mülk sahibi olacağına, uzun zamandan beri birlikte olduğu hayırlı bir kısmet ile dünyaevine gireceğine alamet eder.

Kahve falında aslan tarafından ısırılmak özellikle de geleceğe dair umutların ve hayallerin söneceğine, sorunların ve musibetlerin sona ereceğine rivayet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir