AnaSayfa / Genel / Kahve falında birinin ısırıldığını görmek

Kahve falında birinin ısırıldığını görmek

Kahve falında birinin ısırıldığını görmek yeni bir hayat tarzı benimseyeceğine, kolay ve geniş olanaklar içinde yaşayacağına, konfor içinde yaşayacağına, eline geçen kazancın bereketsiz olacağına, kötü ve zor günler yaşanacağına, maddi imkânlarının azalacağına, bunalımlı günler geçirileceğine, herkes tarafından konuşulan biri olunacağına, borçlarının hafifleyeceğine, bazı kişiler ile kurulacak çeşitli iş birliktelikleri ile hayal edilen herşeye kavuşulacağına, bu sayede kısa zaman içinde çok büyük kazançlar elde edileceğine inanılır.

Kahve falında birinin ısırıldığını gördüyseniz:

  • Bazı kişileri eleştirirken daha nazik olmaya özel bir gayret göstermenizde fayda var.

Kahve falında yılan ısırması görmek kırgınlıkların ve küskünlüklerin sona ereceğine, çalışmaların büyük kazanç kapılarını açacağına, zenginliğin kapılarının açılacağına, zor günlerin sona ereceğine yorulur.

Kahve falında boynundan ısırılmak sevilen kişilerle uzun süreli bir ayrılık yaşanacağına ve eşler arasına girecek bir kara kedi yüzünden tartışmaların baş göstereceğine, yüzünü güldüreceğine ve tüm dertlerini unutturacağına delalettir.

Kahve falında ısıran siyah köpek görmek gücü, yetkiyi ve söz hakkını elinde tutacağına, iyiliklerden yüz çevirmeye delalet etmektedir.

Kahve falında yavru kedi ısırması görmek uzun süre ne yapacağını bilemez olacağına, hiç beklenmeyen bazı sıkıntıların başgöstereceğine işarettir.

Kahve falında ısırarak elma yemek kısa süre içinde büyük başarılar kazanacağına, ortalığın güllük gülistanlık olacağına işaret eder.

Kahve falında yılanın başkasını ısırmasını görmek işinde de istediği başarıyı yakalayacağına, kişinin bu arkadaşıyla konuşarak durumu sonlandırmak, sıkıntılarını dile getirmek istese de bir sonuç alamayacağına alamet etmektedir.

Kahve falında yeşil yılan ısırması görmek keyfinin, neşesinin ve ağız tadının yerine geleceğine, kişinin gönül hoşluğunu yakalayacağına, gülüp eğleneceğine yorulmaktadır.

Kahve falında ısırılmış armut görmek saygın bir konuma gelerek etrafındaki insanlara yardım edeceğine, verilecek kötü ve başarısız kararlar yüzünden maddi sıkıntıların kısa bir süre içinde daha da artacağına delalettir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir