AnaSayfa / Genel / Kahve falında sevgiliyle küs görmek

Kahve falında sevgiliyle küs görmek

Kahve falında sevgiliyle küs görmek girdiği hiçbir işte başarı sağlayamayacağına, bazı araştırmalar yapılıp sorunun kaynağının bulunacağına, malların artacağına, ekonomik durumun her geçen gün çok daha güçlü hale geleceğine, girilen bir yolda karşılaşılacak kötü biri yüzünden ağız tadının kaçacağına, insanlara bol gülücük ve olumlu enerji dağıtacağına, kişinin başına gelecek olan bir musibetten kurtulup rahatlayacağına, tehlikeli düşmanların varlığına ve onların üstesinden gelineceğine, güzel haberler alınacağına, çalıştığı işte mevkisini korumak için pek çok çalışanla işbirliği yapılacağına yorulur.

Kahve falında sevgiliyle küs gördüyseniz:

  • Aşk hayatınızda veya arkadaşlık ilişkilerinizde pozitif olmanız hoşnutsuz bir durumu onarmanıza yardım edebilir.

Kahve falında küs olan sevgiliyi görmek başkasının sigarasını yakmak ise, maddi ve manevi olarak sürekli birilerinin yardımına ihtiyaç duyan biri olacağına, üzüntülerin yerini sevince ve mutluluğa bırakacağına yorulmaktadır.

Kahve falında eski sevgiliyle küs olmak işlerinin hiçbir zaman aksamayacağına, iş hayatında büyük atılımlar yapılacağına delalet etmektedir.

Kahve falında sevgiliyi küstürmek dertlerinin ve sıkıntılarının çözüme kavuşacağına ve atacağı doğru adımlar sayesinde büyük bir zenginliğe sahip olacağına, sevdiği kişiler ile çok mutlu olacağı bir çalışma gerçekleştireceğine alamet eder.

Kahve falında küs olunan sevgiliyi görmek mutluluk dolu bir döneme girileceğine, yapılan işlerde büyük başarılar elde edileceğine, kardeşlerin birlikte girdikleri işte çok iyi bir noktaya geleceğine ve birden fazla  işle uğraşılacağına, hayatı boyunca kazalı, belalı kişilerden hep uzak durmaya özen göstereceğine, her daim temkinli olacağına inanılır.

Kahve falında eski sevgiliyi küs görmek yaşadığı gergin ve zor günleri arkasında bırakacağına, büyük ve hayırlı başarılar kazanacağına yorulmaktadır.

Kahve falında küs olduğu sevgilisini görmek aile hayatında çok güzel gelişmeler yaşayacağına, iş konusunda çok büyük atılımlar yapacağına delalet etmektedir.

Kahve falında küs sevgiliyi görmek kararsız kalınan bir konuda yanlış bir tercih yapılacağına, kısa sürede atılacak olan başarılı adımlar sayesinde işlerin her geçen gün daha iyi bir hal alacağına, uzun zamandan beri birlikte olunan kişi ile artık evlilik yoluna girileceğine delalettir.

Kahve falında sevgiliyle küs olmak adının lekeleneceği ve bu nedenle çok üzülüp, adını aklamak için uzun süre uğraşmak zorunda kalacağına, o kişiyle güzel günler geçireceğine rivayet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir