AnaSayfa / Genel / Kahve falında küs olduğu sevgilisini görmek

Kahve falında küs olduğu sevgilisini görmek

Kahve falında küs olduğu sevgilisini görmek kişinin her zaman bolluk içinde bir hayat sürerek, sevdiklerine de her şeyin en iyisini vereceğine, ticaretinin büyüyeceğine, kendisinin sonuçtan mutlu olacağına, ödemekte sıkıntı çektiği borçlarını ödeyeceğine, uzak bir yola gidileceğine ve üzüntü verici bir olay yaşanacağına, zahmetli çalışmaların başarılı bir şekilde nihayete erdirileceğine, iş hayatında ve sosyal hayatında çok zor durumlara düşeceğine ve zarara uğrayacağına, yokluk çekmeyeceğine tabir olunur.

Kahve falında küs olduğu sevgilisini gördüyseniz:

  • İstediğiniz şeyleri yapabilecek konuma girmektesiniz.

Kahve falında sevgilisiyle küs olmak aile hayatının hayır getireceğine, gönül ilişkisi yaşanan bir kişi ile alınacak karar doğrultusunda yolların ayrılacağına işarettir.

Kahve falında küs olunan sevgiliyi görmek iş hayatında yaşanan kötü olaylar yüzünden sağlık sorunları yaşayacağına, yakın akrabalardan biri ile bir iş kurulacağına, bu sayede kazançlı adımlar atılacağına, kısa zaman içinde şirketin daha da büyüyeceğine işarettir.

Kahve falında sevgiliyle küs görmek karşısına aksiliklerin ve engellerin çıkacağına ve rakiplerinin kendisini yenmesi nedeni ile başarısının düşeceğine, sabır ve azim ile hayal edilen herşeye kavuşulacağına işaret eder.

Kahve falında eski sevgiliyle küs olduğunu görmek huzurunun ve sağlığının yerinde olacağına, hayırlı, güzel, iyi ve olumlu olaylarla karşılaşacağına alamet eder.

Kahve falında sevgiliyi küstürmek sorunlarını çözüme kavuşturup daha yeni ve farklı çalışmalara girerek insanları şaşırtacağına ve bu sayede kazanç elde edeceğine, kendi hataları ile yüzleşeceğine, işlediği günahların ve yaptığı hataların farkına varmaya başlayacağına delalettir.

Kahve falında küs olduğun sevgiliyi görmek içine düştüğü çıkmazlarının önünün açılmaya başlayacağına, konu komşudan, akrabadan, arkadaştan ya da eş dosttan medet umacağına ve bu konuda elinin boş dönmeyeceğine alamet etmektedir.

Kahve falında küs olduğun sevgilini görmek rahat bir işe girişle birlikte evlilik konusunda bir karar vereceğine, yurtdışından gelen bir destek sayesinde istenen amaçlara ulaşılacağına, çok sıkıntılı dönemler geçirileceğine ve hastalık ve çeşitli sorunlar ile boğuşulacağına alamet eder.

Kahve falında küs sevgiliyle konuşmak maddi ve manevi sorunların ortadan kalkacağına, anne babayla ters düşüleceğine, istenen ve beklenen haberlerin gelmeyeceğine, ortaklarla aranın bozulacağına inanılır.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir