AnaSayfa / Genel / Kahve falında birini kanser olarak görmek

Kahve falında birini kanser olarak görmek

Kahve falında birini kanser olarak görmek sıkıntıların tekrarlanmaması için çeşitli önlemler alınacağına, yeni çalışmalar ve alınmış olan borçların ödenmesi için çok büyük bir azimle çalışılacağına ve iş dünyasında çok iyi bir konuma getirileceğine, hiçbir eksiğinin bulunmayacağına, bolluk içinde yaşamanın keyfini süreceğine, kırgınlık yaşanacağına ve tartışmalı günler geçirileceğine, ancak bir türlü başaramayacağına ve istemeden de olsa işle ilgili geri dönüşü olmayan bir karar vereceğine, adının hiç yok yere lekeleneceğine ve kişinin bu nedenle uzun süre gözyaşı döküp, kendini toparlayamayacağına, sıkıntıların ve sorunların kısa süre içinde ortadan kalkacağına, ters giden durumları düzeltmek için atılan adımların boşa gideceğine, sürpriz ve müjdeli gelişmeler yaşayacağına işarettir.

Kahve falında birini kanser olarak gördüyseniz:

  • Sağlığınızı veya maddi durumunuzu etkileyebilecek bazı durumlar ya da gelişmeler söz konusu olabilir.

Kahve falında kanser duymak geçim sıkıntısına düşeceğine, yatırımlarının kendine önemli oranda kazanç getireceğine bu sayede elinin bolluğa kavuşacağına inanılır.

Kahve falında annesinin kanser olduğunu görmek geçmiş ile hesaplaşacağına ve yakınlarındaki kişileri de analiz ederek tüm ilişkilerini gözden geçireceğine, moralin bozulacağına delalet etmektedir.

Kahve falında başkasını kanser olduğunu görmek sağlıklı bir hayat süreceğine, üzüntülerin kısa süre içinde çözüme kavuşturulacağına alamet eder.

Kahve falında boğaz kanseri olduğunu görmek doğru kararlar alarak iş hayatında değişiklikler yapacağına, zor günler geçireceğine, ecel terleri dökeceğine ve çok mutsuz olacağına alamet eder.

Kahve falında kanser olduğunu duymak eşinin ve çocuklarının kendisine saygı ve sevgi göstereceğine, yaşanan sorunların ortadan kalkacağına, mutluluk duyulacak bazı adımlar atılacağına ve aile bireyleri ile çok huzurlu günler geçirileceğine işaret eder.

Kahve falında kanseri olduğunu görmek bir sebeple kısa da olsa bir bocalama dönemi geçireceğine, başına çok güzel olaylar geleceğine, uzun zamandan beri canını sıkan durumların düzeleceğine ve aile hayatında çok güzel gelişmeler yaşanacağına yorulur.

Kahve falında çocuğun kanser olduğunu görmek sürekli olacak bir başarıya ve mutluluğa kavuşacağına, itibarı yüksek bir yönetici olunacağına yorulmaktadır.

Kahve falında böbrek kanseri olduğunu görmek sıkıntılı olduğu durumlarda etrafındaki insanlardan bu sayede destek alabileceğine, yeni bir ülkeye taşınmak için yola çıkılacağına rivayet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir