AnaSayfa / Genel / Kahve falında kanseri olduğunu görmek

Kahve falında kanseri olduğunu görmek

Kahve falında kanseri olduğunu görmek dinsiz birinin meşakkat ve sıkıntısını üzerine almaya, sözleri tutulacağına, heyecan yaratacak olaylar yaşanacağına, arkadaşlardan birinin sıkıntı yaratacağına, yakın bir arkadaşının ihanetine uğrayacağına, böylece rahatsızlığından kurtulacağına, mutlu ve hayırlı haberlerin alınacağına, hayatı baştan aşağı olumlu bir şekilde etkileyecek fırsatların elde edileceğine, özellikle yarınını düşünmeden hareket etmesi sonucunda bir anda maddi sıkıntı yaşayacağına, iş alanında programsız çalışmanın ve planlara uymamanın neticesinde itibarın zedeleneceği durumlar içine girileceğine yorulur.

Kahve falında kanseri olduğunu gördüyseniz:

  • Üzerinde anlaşılması veya pazarlık yapılması zor konularda anlaşmaya çalışan kişilerle aranıza belli bir mesafe koymaya çalışıyor olabilirsiniz.

Kahve falında bir kişinin kanser olduğunu öğrenmek eş, dost ya da akrabalardan biri ile bir yola çıkılacağına, kısıtlama yoluna gitmeden rahatça harcama yapacağına tabir olunur.

Kahve falında oğlunun kanser olduğunu görmek evine haciz geleceğine ya da iflas etmesine neden olacak işlere soyunacağına, zorlukların ve çilelerin azalacağına alamet eder.

Kahve falında arkadaşını kanser görmek büyük ve hayırlı kazançlar elde edeceğine, borçlarını bitireceğine, üzüntülerinin yerini sevincin ve mutluluğun alacağına, kompleksinden ve egosundan kurtulacağına tabir olunur.

Kahve falında pankreas kanseri görmek geçmişte yapılmış olan hataların telafi edileceğine, çok uzun bir zaman boyunca her işinde büyük başarılar kazanacağına inanılır.

Kahve falında kanser kadın görmek aldığı dersler neticesinde bundan sonraki hayatında daha iyi bir mümin olarak, günahtan kaçınarak yaşayacağına, attığı her adımı düşüneceğine, geçim sıkıntısına düşeceğine delalet etmektedir.

Kahve falında kanser hastalığına yakalandığını görmek çok iyi bir çevreye sahip olunacağına, parasal olarak bir kriz yaşanacağına yorulmaktadır.

Kahve falında pankreas kanseri olmak uzun zamandan beri istenen hedeflerin ve amaçların gerçekleşeceğine, hayatının iyileşeceğine işarettir.

Kahve falında bağırsak kanseri olmak unutulmuş olan bir sorunun tekrar ortaya çıkacağına, sevilen bazı kişilerden ihanet görüleceğine alamet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir