AnaSayfa / Genel / Kahve falında tanıdığın birinin kanser olduğunu görmek

Kahve falında tanıdığın birinin kanser olduğunu görmek

Kahve falında tanıdığın birinin kanser olduğunu görmek maddi ve manevi olarak büyük bir boşluğa düşüleceğine, eşler arasında günden güne daha büyük kavgalar yaşanacağına, güleceğine, belaya ve derde düşeceğine, kafasındaki kuşkuların ve güvensizliğin artacağına, yokluk nedir bilmeyeceğine ve hiçbir zaman maddi olarak zor durumda kalmayacağına, iş hayatında çok hayırlı ve kazançlı bir konuma geleceğine ve sıkıntı çektiği konularda çok doğru ve başarılı adımlar atacağına, evine haciz geleceğine, söylenen kötü sözler yüzünden kardeşlerin arasının bozulacağına işarettir.

Kahve falında tanıdığın birinin kanser olduğunu gördüyseniz:

  • Bazı plan, kişi ya da konular hakkında fikirlerinizi dile getirmeniz faydalı olabilir.

Kahve falında tanıdığın birinin kanser olduğunu görmek uykusuz geçen gecelerin sona ereceğine, sıkıntılarının gittikçe daha kötü bir hal alacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında tanıdığının kanser olduğunu görmek büyük çalışmalar gerçekleştireceğine, bu sayede ismini herkese duyuracağına, de işiyle büyük sükse ve ün yapacağına delalettir.

Kahve falında birinin kanser olduğunu görmek çalışmaların çok büyük bir sorunun kapısını açacağına, bilindik bir kişinin sebep olduğu sıkıntılardan ötürü  çok zor bir duruma düşüleceğine, güzelliklerle ve hayırla mükafatlandırılacağına alamet eder.

Kahve falında annesini kanser olmuş görmek verilecek bazı talimatlar doğrultusunda işin büyütüleceğine, zor zamanların kolay bir şekilde atlatılacağına işaret eder.

Kahve falında kanserli biri görmek iş hayatında kazanç elde etmeye başlayacağına, uzun zamandan beri görülmemiş bir bolluk ve bereket yaşanacağına ve çok hayırlı ve güzel günlerin görüleceğine, şansının kendisinden yana gideceğine yorulmaktadır.

Kahve falında birinin kanser hastası görmek rakiplerini ve düşmanlarını alt edeceğine, ancak bu hatadan kurtulup doğru bir hamle yaparak çok daha rahat edeceği bir proje gerçekleştireceğine inanılır.

Kahve falında kanserli insanlar görmek büyük atılımlar yapacağına, kendisine destek olan insanları hiçbir zaman unutmayacağına ve yapacağı çok başarılı projeler ile önlenemez bir yükselişe geçeceğine, isteklerinin gerçekleşeceğine delalet etmektedir.

Kahve falında eşini kanser olduğunu görmek iş amaçlı çıkılacak bir seyahatten güzel haberlerle dönüleceğine ve zarar getirecek bir işten kazançlı bir şekilde çıkılacağına, verdiği emeklerin boşa gideceğine delalet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir