AnaSayfa / Genel / Kahve falında sevgiliyi giderken görmek

Kahve falında sevgiliyi giderken görmek

Kahve falında sevgiliyi giderken görmek dünyevi işlerinde aldığı dualar neticesinde hiçbir zaman darda kalmayıp, aynı zamanda dara düşenlerin de yardımcısı olunacağına, bir sebeple çok büyük üzüntüler çekeceğine, bazı sağlık sorunlarının tedavi edileceğine, iyi mevkilere layık olduğunu göstererek hak ettiği terfiyi de en kısa zamanda alacağına, çok zahmetli durumlar ile karşılaşacağına, çok rahat bir iş hayatı geçireceğine, sıkıntılarının biteceğine, anne baba duası alacağına, işlerinin sürekli daha kötüye gideceğine, eline geçen fırsatları bir türlü değerlendiremeyeceğine, yakında bazı kişiler ile tatsızlıklar yaşanacağına, yapılan bir işte yüklü miktarda para elde edileceğine işarettir.

Kahve falında sevgiliyi giderken gördüyseniz:

  • Hayatınızı zorlaştırabilecek kişileri engellemeniz gerekiyor.

Kahve falında eski sevgiliyi giderken görmek amaçlarını yerine getireceğine ve ettiği duaların karşılığını alarak hayatının yüzünü güldürecek ve kendisine hayır getirecek şekilde ilerlemeye başlayacağına, geçmişte uğradığı haksızlıklardan dolayı kendisinden af dileyecek insanlara, düşmanlardan uzak, tamamen huzur dolu bir ruha sahip olacağına işaret etmektedir.

Kahve falında eski sevgiliyi askere giderken görmek borçların ödenmesinde aksamalar olması nedeniyle sinir bozukluğu yaşanacağına, önemli ve ciddi işler yapacağına yorulur.

Kahve falında sevgiliyi askere giderken görmek deyim yerindeyse canla başla çalışacağına, içinin rahatlayacağına, sabrının sonunda gönül hoşluğuna ulaşacağına, yaşamının da düzene gireceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında sevgiliyi giderken görmek mutluluğunu kaçıran, onu üzen, sıkan ve hasta eden tüm kötü olayların biteceğine, çok sevineceği ve büyük bir mutluluk yaşayacağı bir döneme girdiğine ve bu sayede hayatını çok iyi bir şekilde devam ettireceğine delalet etmektedir.

Kahve falında başkasını askere giderken görmek eşlerin boşanacağına, büyük ve ferah bir haneye sahip olunacağına alamet etmektedir.

Kahve falında annemi hacca giderken görmek sıkıntılarından ve sorunlarından bu sayede kurtulacağına, girdiği bütün işlerde çok büyük kazanç elde edeceğine, her istediğini alabileceğine yorulmaktadır.

Kahve falında ölüyü hacca giderken görmek devlet kurumlarından birinde ciddi bir iş yapacağına ve ileride de en yetkili makamlara geleceğine, çok büyük sıkıntılar çekeceğine, yakaladığı bütün fırsatların boş çıkacağına delalettir.

Kahve falında kendini doğuma giderken görmek sorunlarını kısa süre içinde ortadan kaldıracağına, iş hayatında iflasın eşiğine gelineceğine delalet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir