AnaSayfa / Genel / Kahve falında annemi hacca giderken görmek

Kahve falında annemi hacca giderken görmek

Kahve falında annemi hacca giderken görmek bir sebeple kendisini çok üzeceğine, maddi olarak büyük bir kayıp verileceğine, kendisini hiç beklemediği iş teklifleri ile sarılmış bulacağına, çok mutlu olacağına, istediği herşeye kavuşacağına, eline geçecek olan imkânlar sayesinde çok daha iyi işlere ve çalışmalara imza atacağına ve daha iyi yerlere terfi edileceğine, takdirini toplayacak kadar önemli işler yapılacağına, keyifleneceğine ve neşeli olacağına, üzerindeki kısmetsizliğin ve uğursuzluğun kaybolacağına, sıkıntıların ve zorluğun yakın zaman içinde ve herhangi bir zarar vermeden biteceğine, hayallerinin kısa süre içinde gerçekleşeceğine, dualarının kabul olacağına işaret etmektedir.

Kahve falında annemi hacca giderken gördüyseniz:

  • İyi gelişmeleri özel bir kişiyle paylaşmak isteyebilirsiniz.

Kahve falında annesini hacca giderken görmek kötü halden iyi hale geçeceğine, iş hayatında yüksek kademelere çıkacağına inanılır.

Kahve falında annemi hacca giderken görmek hayat içinde istediği ve hayalini kurduğu herşeye kavuşacağına ve daha önce birçok kez girmek istediği bir işe şartların uygun bir hale gelmesi ile çok zahmet çekmeden gireceğine, neredeyse bir lokma ekmeğe muhtaç olacak duruma geleceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında anneyi hacca giderken görmek doyasıya hasret gidereceğine, hem de hayat standartlarının yükseleceğine delalettir.

Kahve falında anne babayı hacca giderken görmek hayatındaki kişilerden ihanet göreceğine, huzurunun ve neşesinin bozulacağına delalet etmektedir.

Kahve falında anne ve babasını hacca giderken görmek hep hayalini kurduğu yaşamın da kapılarını yavaş da olsa aralamayı başaracağına, maddi ve manevi açıdan çok iyi yerlere gelineceğine, zor zamanların kolay bir şekilde atlatılacağına rivayet eder.

Kahve falında hacca giderken uçağı kaçırmak işlerin kötüye gittiği bir anda deyim yerindeyse sihirli bir sopa değmiş gibi düzeleceğine, maddi ve manevi olarak çok sıkıntı çekeceğine tabir olunur.

Kahve falında ölmüş birini hacca giderken görmek uzun zaman önce yapılmış ve sürekli vicdan azabı çekilmesine sebep olan şeylerden ötürü fal sahibinin tövbe istiğfar edeceğine ve karşılaştığı üzücü olaylardan ötürü yardıma muhtaç insanlara destek olacağına, makam ve rütbe edineceğine işarettir.

Kahve falında kendini hacca giderken görmek yapılan hatalardan ders çıkarılacağına, huzur ve neşeden bolca nasipleneceğine rivayet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir