AnaSayfa / Genel / Kahve falında erkeğin boynunu öpmek

Kahve falında erkeğin boynunu öpmek

Kahve falında erkeğin boynunu öpmek büyük kazanç getirecek bir konu hakkında bir proje gerçekleştirilip vereceği sonuçların beklenmeye başlanacağına, haram maldan ve helal olmayan kazançtan geri duracağına, kendisine olan güveninin azalacağına, işlerinin her geçen gün daha kötüleşeceğine, yüksek bir mevkiye terfi edeceğine, tahmin edilenden daha fazla kar getireceğine, yoksul ve düşkün bir hayat süreceğine, ağız tadının ve keyfinin de bozulacağına, elinde bulunan işlerin çok hayırlı ve çok güzel bir hal alacağına, binbir türlü zahmet çektiği bir işte başına gelen kötü olayların kısa süre içinde düzeleceğine inanılır.

Kahve falında erkeğin boynunu öpmek gördüyseniz:

  • Sizi rekabet ortamına sokmak isteyen kişiler var.

Kahve falında bi erkeği boynundan öpmek kısmetin artacağına ve şansın döneceğine, parasal ve ruhsal sorunların artacağına, sıkıntılı ve üzüntülü bir döneme girileceğine işaret eder.

Kahve falında erkeği boynundan öpmek ister istemez başının belaya gireceğine, iş hayatında ya da aile hayatında başı sıkıştığında yardımına koşup destek olacağına ve bu sayede aralarındaki arkadaşlığın ya da ahbaplığın daha da güçleneceğine işaret etmektedir.

Kahve falında bir erkeği boynundan öpmek mutluluk, sevinç ve neşe verecek müjdeli bir haberin geleceğine, gereksiz olarak görülen harcamaların kesileceğine işaret eder.

Kahve falında erkeğin boynunu öpmek sevdiği kişilerden çok büyük destek göreceğine, hayatını sürdürmek için kendisine yeni yollar arayacağına, en yakın zamanda çok iyi haberler alacağına işaret etmektedir.

Kahve falında erkeğin boynundan öpmek attığı adımların kendisine sevinçli ve güzel olaylar olarak döneceğine, sevilen bir kişinin gelmesi ile uzun bir süreden beri sıkıntı veren bir durumun ortadan kalkacağına delalet etmektedir.

Kahve falında boynundan öpmek sağlığının yerine geleceğine, ekmeğini daha kolay şekilde kazanacağına, isteklerine ve arzularına kavuşacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında eski sevgiliyi boynundan öpmek yeniliğin kendisine iyi geleceğine, işlerin sürekli büyüyeceğine inanılır.

Kahve falında sevgilinin boynunu öpmek sevinçli ve güzel haberler alınacağına, varolan sağlık sorunlarının şifa bulacağına ve kısa süre içinde çok büyük mevkilere gelineceğine, beklentilerinin gerçekleşeceğine, işlerinin açılacağına alamet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir