AnaSayfa / Genel / Kahve falında sevdiğini boynundan öpmek

Kahve falında sevdiğini boynundan öpmek

Kahve falında sevdiğini boynundan öpmek başına gelen kötü olaylardan kısa bir zaman içinde kurtulacağına, hayırlı bir kısmet ile mutlu bir evlilik yapacağına, işlerinin çok iyi bir şekilde ilerleyeceğine, yetenekleri üzerinde daha fazla uzmanlaşacağına, kendisini geliştireceğine, çok büyük bir dedikoduya malzeme olacağına, aile hayatında çok sıkıntı çekeceği bir döneme gireceğine ve hak ettiği bir konuda destek alacağına, yeni bir işle ilgili olarak yakın bir arkadaşla işbirliği kurulacağına, bir anda atılıma geçeceğine, alacaklıların kapısını aşındıracağına, aile hayatında eşler arasında yaşanacak bir tartışmanın ardından ayrılık kararı verileceğine, eldeki mal ve mülkün kısa sürede büyük kayba uğrayacağına alamet eder.

Kahve falında sevdiğini boynundan öpmek gördüyseniz:

  • Politik olmak veya uzlaşmak güç gösterisinde bulunmaktan daha çok iş görebilir.

Kahve falında sevdiğinin boynundan öpmek dost ya da akrabalardan alınacak yardımlar ile parasal sorunların sona ereceğine ve aile içerisinde yaşanan gerginliklerin yerini genişliğe bırakacağına, işlerinin kendisini çekemeyen insanlar tarafından baltalanacağına işaret eder.

Kahve falında sevdiğini boynundan öpmek buna rağmen çok büyük kazançlar elde edeceğine, maddi olarak küçük de olda bir kazanç elde edeceğine tabir olunur.

Kahve falında sevdiğinin boynunu öpmek yetki ve söz sahibi olacağına, iş konusunda çok doğru bir karar alınacağına alamet etmektedir.

Kahve falında birinin boynunu öpmek el üstünde tutulur hale geleceğine, büyük bir insan kalabalığına yardım edeceğine işarettir.

Kahve falında sevgiliyi boynundan öpmek gerçek mutluluğun tadına varma şansına nail olacağına, hayatın kişinin yüzüne güleceğine, kendisine istediklerini nasip edeceğine, rızkının artacağına alamet eder.

Kahve falında boynundan öpmek yüzünün güleceğine, yaşam enerjisinden ve isteğinden hiç bir şey kaybetmeyeceğine işarettir.

Kahve falında erkeği boynundan öpmek açılan kapıların büyük hayırlar getireceğine, zenginliğe sahip olunacağına, bir sebeple çok zor günler geçireceğine işarettir.

Kahve falında boynunu öpmek güçlü ve dimdik şekilde ayakta duracağına, güvenli ve mutluluk dolu seyahate yorulur.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir