AnaSayfa / Genel / Kahve falında askere göndermek

Kahve falında askere göndermek

Kahve falında askere göndermek kendini çok halsiz ve mutsuz hissedeceğine, aile bireyleri arasında yaşanacak tartışmalar yüzünden huzursuzluk içinde bir dönem geçireceğine, karşısına çözülemeyecek sorunların ve üstesinden gelemeyeceği zorlukların çıkmayacağına, hatadan dolayı zarar edeceğine, ardından sevdiği bir kişi ile dünyaevine gireceğine, sorunlarını aşacağına, azla yetinmek zorunda kalmayacağına, rahat bir hayat sürüleceğine ve yeni bir haneye sahip olunacağına, başarılı çalışmalara ortak olunacağına işaret eder.

Kahve falında askere göndermek gördüyseniz:

  • Elinize çok fazla bilgi geçebilir, aralarında sır olarak saklanılması gerekenler olabilir.

Kahve falında nişanlısını askere göndermek götürüsünün, getirisinden daha fazla olacağına, sıkıntı ile geçimini sağlamaya rivayet eder.

Kahve falında babayı askere göndermek kısmetleri karşısında utanç duyacağı durumlar yaşayacağına, ancak çok kötü bir duruma düşeceğine işarettir.

Kahve falında erkek kardeşini askere göndermek maddi ve manevi olarak büyük bir zarara uğrayacağına, hayırlı terfiler alınacağına alamet eder.

Kahve falında kızını askere göndermek kimseye bu konuda ödün vermeyeceğine, kısmetin ve bereketin hüküm süreceğine inanılır.

Kahve falında oğlunu askere gönderdiğini görmek çok iyi mevkilere götürecek çalışmalara imza atılacağına, mutluluktan ayakların yerden kesileceğine, falı kapatan kişinin bu kişiler ile yaptığı işlerde birçok sıkıntının ve sorunun ortaya çıkacağına alamet etmektedir.

Kahve falında kocanı askere göndermek çok saygıdeğer biri olmasına rağmen verilen çabayla unvanının kirleneceğine, üzüntü içinde geçirilecek bir döneme ve maddi ve manevi olarak çok karanlık bir işe gireceğine işarettir.

Kahve falında kardeşi askere göndermek rahat rahat yaşayacağına, yaptığı bazı işlerde kendisini en iyi şekilde göstereceğine yorulur.

Kahve falında ölüyü askere göndermek kafasının sakinleşeceğine, okumuş, kültürlü ve alim kimse haline geleceğine delalet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir