AnaSayfa / Genel / Kahve falında sevgilisine tokat atmak

Kahve falında sevgilisine tokat atmak

Kahve falında sevgilisine tokat atmak başarı kazanılacağına, yeni bir iş hayatına sahip olunacağına, iş sahibi olmak için uğraş verileceğine, esenlik bulacağına, rahata ereceğine, başına gelebilecek bütün kötü ve zarar verici olaylardan kendisini koruyacağına, rahatsızlık verici olaylardan uzak duracağına ve başına bela olabilecek şeylerden herhangi bir zarar görmeyeceğine, bildiklerini ve deneyimlerini onunla paylaşacağına, belki de hiç görmediği bir kişi tarafından büyük zarara ve ziyana uğratılacağına, tüm sıkıntılarının kısa bir sürede ortadan kalkacağına, yaşadığı üzüntülerin yerini mutluluğa bırakacağına ve huzurlu ve mutlu bir döneme gireceğine, vefalı davranışları ile herkesin takdirini kazanacağına, ele geçen kazancın tükenme noktasına geleceğine, karşılaşılan kötü olaylardan ötürü istenmeyen durumlara düşüleceğine, büyük tartışmalar ve kırgınlıklar yaşanacağına işarettir.

Kahve falında sevgilisine tokat atmak gördüyseniz:

  • Taleplerinizi iletirken politik olmanızda fayda var.

Kahve falında sevgiline tokat atmak uzun bir zaman boyunca uğursuzluklar ve şanssızlıklar ile boğuşacağına, tükenmeyecek bir rızık elde edeceğine alamet etmektedir.

Kahve falında sevgilisine tokat atmak keyfin ve geçimin kalmayacağına, sıkıntılarından ve sorunlarından kurtulup çok rahat bir hayat süreceğine rivayet eder.

Kahve falında eski sevgiliye tokat atmak kısmetsizliğin ve şanssızlığın uzaklaşacağına, kayıplarını yerine koyması için uzun zamanlar geçeceğine tabir olunur.

Kahve falında eski sevgiliyle tokat atmak askerlik ya da iş yolculuğu yüzünden hasret çekeceğine, kısa vadede olmasa bile uzun vadede büyük maddi kazanç sağlayacağına alamet eder.

Kahve falında sevgiliye tokat atmak ayrılık yaşanacağına, sevilen bir kişi ile yapılan bir ortaklığın kısa zamanda bozulacağına ve kötü bir duruma düşürüleceğine, iş hayatında kendi işini kuracağına ve kendi işinin patronu olacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında ölüye tokat atmak maddi sıkıntıların ortaklar arasındaki tartışmaları alevlendireceğine ve yakın bir zamanda sağlık sorunları ile ilgili olarak kötü bir haber alınacağına, her birine ayrı ayrı teşekkür edeceğine ve çok büyük bir mutluluk ve huzur ortamı sağlayıp iş hayatında daha başarılı olunmasına çalışacağına yorulur.

Kahve falında babaya tokat atmak dünya hayatında huzurlu olmaya, yakın bir zamanda çocuk sahibi olunacağına, yaşanan kötü olayların unutulacağına ve hayallerin gerçekleştirileceğine işaret etmektedir.

Kahve falında annesine tokat atmak verilecek bazı talimatlar doğrultusunda işin büyütüleceğine, güzel başlayan işlerin kötü bir şekilde ilerleyeceğine işarettir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir