AnaSayfa / Genel / Kahve falında sevgiliye sarılmak ve öpmek

Kahve falında sevgiliye sarılmak ve öpmek

Kahve falında sevgiliye sarılmak ve öpmek işlerinin çok açılacağına, kafasında yer etmiş yerleri ve kişileri yeniden bulacağına, gerçek huzuru ve mutluluğu yakalayacağına, ancak bu riskin bertaraf edilmesi sayesinde işten büyük kazanç elde edileceğine, eğlence ve renk geleceğine, evlatlarının yüksek makamlara geleceğine, sevdiği kişiler ile çok mutlu ve huzurlu bir hayata sahip olacağına, yenilenme yaşayacağına inanılır.

Kahve falında sevgiliye sarılmak ve öpmek gördüyseniz:

  • Bazı kişilere bazı konuların daha çabuk, daha verimli veya daha karlı şekilde sonuçlanabilmesi için tavsiyelerde bulunabilir ya da tavsiyelerde bulunmaya çalışabilirsiniz.

Kahve falında sevgiline sarılmak öpmek geleceğe daha umut dolu bakacağına ve moralinin yerine geleceğine, iyi ve güzel huylarını terk edeceğine alamet etmektedir.

Kahve falında sevgiliye sarılıp öpmek hane içindeki huzurunun bozulacağına, borçların yükünü artık kaldıramaz olacağına yani buhran dolu, ağır günler geçireceğine, elini attığı her işten alnının akı ile çıkacağına ve üstüne bir de kar edeceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında sevgiliye sarılmak öpmek çaresiz durumlarda kalacağına, çektiği eziyetle baş başa kalacağına, kime gideceğine alamet eder.

Kahve falında sevgiline sarılıp öpmek rakiplerin ve çekemeyenlerin bu sayede yenilgiye uğratılacağına ve rahata erileceğine, endişe ve kaygılarınızın yersiz olduğuna alamet eder.

Kahve falında sevgiliye sarılmak ve öpmek uzun zamandan beri kendi işini kurma hayalini gerçekleştirmek için bazı adımlar atacağına, sıkıntılı olduğu bir zamanda başına gelecek olan güzel bir olay ile hayatını değiştirecek bir karar vereceğine, çevre, iş ve mekan değiştireceğine bunun kendisine çok iyi geleceğine, sıkıntılarını ve sorunlarını da atlatması için çok etkili olacağına delalettir.

Kahve falında eski sevgiliye sarılmak öpmek maddi anlamda üstünlük ve ayrıcalık elde edeceğine, şansının ve kısmetinin açılacağına, diğer hayallerini ve isteklerini gerçekleştirmek için cesaret vereceğine delalettir.

Kahve falında öpmek ve sarılmak çok rahat edeceği ve kendisini büyük mutluluklar içinde bulacağı bir döneme gireceğine, kısıtlama yoluna gitmeden rahatça harcama yapacağına inanılır.

Kahve falında sarılarak öpmek uzun süredir olmadığı kadar eğleneceğine, manevi olarak iyi bir psikolojiye gelineceğine yorulur.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir