AnaSayfa / Genel / Kahve falında sevgiliye sarılıp öpmek

Kahve falında sevgiliye sarılıp öpmek

Kahve falında sevgiliye sarılıp öpmek maddi açıdan büyük bir ferahlama yaşanacağına, sıkıntıların ve sorunların sona ereceğine, onlar yüzünden iyi giden işlerinin deyim yerindeyse sarpa saracağına, büyük bir proje gerçekleştirerek çok saygın bir kişi olacağına, ondan kazanç elde edeceğine, sıkıntıların ve sorunların kısa süreli de olsa biteceğine, işlerinin gün geçtikçe daha kötü bir hal alacağına, sevdiği kişilerden ihanet göreceğine, büyük mal ve mülk sahibi olunacağına, insanlarla hoşça vakit geçirileceğine işarettir.

Kahve falında sevgiliye sarılıp öpmek gördüyseniz:

  • Planladığınız değişikliğin veya geçişin sizin açınızdan doğru adım olup olmadığını irdelemeden diğerlerine beyan etmemenizde fayda var.

Kahve falında eski sevgiliye sarılmak öpmek yaptığı çalışmaların rağbet görmeyeceğine, edilen duaların Allah katında kabul göreceğine, yaşamın belli bir düzene oturacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında sevgiliye sarılmak ve öpmek sorunlu ve sıkıntılı bir şekilde ilerleyen bir projenin başarılı bir şekilde nihayete erdirileceğine, üzüntülerin ve endişelerin kısa sürede çözüme kavuşturulacağına, yaşamının daha kolay hale geleceğine yorulmaktadır.

Kahve falında sevgiliye sarılmak öpmek konfor, rahatlık sıhhat ve huzur içinde olacağına, bir süreliğine de olsa kemer sıkmak gerekeceğine işaret eder.

Kahve falında sevgiline sarılmak öpmek aradaki tatsızlığın kısa sürede halledileceğine, büyük başarılar kazanarak çok iyi yerlere geleceğine, atacağı adımlar sayesinde ses getiren bir kişi olacağına tabir olunur.

Kahve falında sevgiliye sarılıp öpmek dertlerinin dermanına, problemlerinin de çözümüne kavuşacağına, iflas edeceğine, işsiz ve ekmeksiz kalacağına alamet etmektedir.

Kahve falında sevgiline sarılıp öpmek kısa bir zaman içinde hayırlı kazançlar elde edeceğine, geçimin kolaylaşacağına, rızkın genişleyeceğine yorulmaktadır.

Kahve falında el öpmek sarılmak kimseye el açmadan yaşayacağına ve gelirinin hayat boyu kendisini rahat ettireceğine, kırgınların ve küskünlerin barışacağına, dertlerin kısa zamanda biteceğine işarettir.

Kahve falında birini öpmek ve sarılmak geçim sıkıntısı içine düşeceğine, dost ve akrabalar ile bazı ortaklıklar yapılacağına alamet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir