AnaSayfa / Genel / Kahve falında sevgilisiyle yatmak

Kahve falında sevgilisiyle yatmak

Kahve falında sevgilisiyle yatmak ilgili alanda çok büyük bir isim olunacağına ve akıl danışmak için birçok insanın fal sahibine geleceğine, saygınlığına leke sürüleceğine, özellikle genç kimselere karşın koruyucu bir rol üstleneceğine, hayırlı bir evlat sahibi olunacağına, iyilik bulacağına, şifa edineceğine, kısmetlerinin ve şansının kapanacağına, toplum tarafından el üstünde tutulup saygı ve hürmet göreceğine, kişinin oturmuş ve kurulu bir düzeni olacağına alamet eder.

Kahve falında sevgilisiyle yatmak gördüyseniz:

  • Kaçmaya çalıştığınız şeylerle yüzyüze geleceksiniz.

Kahve falında eski sevgiliyle yatmak yakın zamanda başınıza bazı sıkıntılar geleceğine, çok büyük mutluluklar yaşatacak bazı adımlar atacağına işaret etmektedir.

Kahve falında eski sevgiliyle yan yana yatmak para konularında talihsizliklerin peş peşe geleceğine, fakir fukaraya yardım edileceğine ve bu sayede bol bol hayır duası alınacağına tabir olunur.

Kahve falında eski sevgiliyle sarılıp yatmak sorunların son bulacağına, yaşanan sıkıntıların sona ereceğine, karşısına dikenli ve çakıllı yolların çıkacağına, yaşamının bir inişli bir de çıkışlı hale geleceğine delalet etmektedir.

Kahve falında arkadaşının sevgilisiyle yatmak özellikle bir yakının sunduğu ortaklıkla beraber ticarete atılarak başarı elde edeceğine, eski yaşamının aksine daha da zenginleşerek alım gücünün herkesi imrendirecek kadar artacağına, aile içinde huzurunun yerinde olacağına işaret etmektedir.

Kahve falında sevgilisiyle yatakta yatmak çeşitli çalışmalar yapılacağına ve insanların zor olduğunu söylediği bir konuda bazı büyük çalışmalar gerçekleştirileceğine, kızgınlık duyulan bir konuda sakin bir karar verileceğine, zor zamanların geride kalacağına tabir olunur.

Kahve falında sevgilinin yanında yatmak ona ön ayak olacak kişilerin karşısına çıkacağına, herkes için etiketlerin fiyatının aşağı düşeceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında sevgilinin omzuna yatmak maddi olarak çok büyük sıkıntılar çekileceğine, günahkar olacağı işlere gireceğine yorulur.

Kahve falında sevgilinin göğsüne yatmak hayal edilen yeni bir işe sahip olunacağına, bereketin ve neşenin eksik olmayacağına işarettir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir