AnaSayfa / Genel / Kahve falında sevgilisinin elini öpmek

Kahve falında sevgilisinin elini öpmek

Kahve falında sevgilisinin elini öpmek kısa zamanda zararlarını telafi edeceğine ve başarıdan başarıya koşacağına, artık hep ileriye ve önüne bakacağına, onları hayatından ve kendisinden uzaklaştırmayı başaracağına, üzüntülü ve zor günler yaşanacağına, ekmeğinin ve kazancının kesilmeyeceğine, ticaretinin genişleyeceğine ve elinin her geçen gün bollaşacağına, ortaklık yaptığı birisinden ihanet göreceğine, umutlarını yitireceğine, Allah’ın lütufları ile karşılaşacağına delalettir.

Kahve falında sevgilisinin elini öpmek gördüyseniz:

  • Gönüllü gruplarla çalışabilir veya yeni arkadaşlıklar kurabilirsiniz.

Kahve falında sevgilinin annesinin elini öpmek hayırlı ve kazançlı bir yola girileceğine, sorunların aşılacağına, verilen sözlerin kısa süre içinde yerine getirileceğine delalet etmektedir.

Kahve falında sevgilinin elini öpmek sağlık sorunları ile ilgili olarak kötü bir haber alınacağına, yüzünü güldüreceğine ve tüm dertlerini unutturacağına alamet etmektedir.

Kahve falında sevgilinin el öpmek bir sebeple ortaklığın bozulacağına, isyan etmesine, ağlamasına ya da dövünmesine neden olacak büyük ve çözümsüz problemler yaşamayacağına, bilakis yakın zamanda tanışacağı kişilerden hayır göreceğine yorulmaktadır.

Kahve falında sevgilisinin elini öpmek kişinin fena halde yanılacağına, hem moral hem de sermaye kaybedeceğine, yeni projeler için kaynak elde edeceğine inanılır.

Kahve falında eski sevgilinin annesinin elini öpmek hem aile hayatında hem iş hayatında hayırlı olayların yaşanacağına, kısa süre içinde büyük gelişmeler kaydedileceğine, hak yolunda hiçbir sıkıntı çekmeden ilerleyeceğine alamet eder.

Kahve falında eski sevgilinin elini öpmek kötü ve tatsız sözler işiteceğine, aile üyelerinin de refaha kavuşması için çalışan fal sahibinin maddi zorluk çekmeden, her daim bereketli işler yapacağına alamet etmektedir.

Kahve falında sevgilinin babasının elini öpmek rahat edeceğine, büyük bir yükten kurtulacağına, insanlar tarafından ayıplanacağına alamet eder.

Kahve falında sevgilisinin annesinin elini öpmek çevresi ile son derece uyumlu ve ruhen de sakinleşmiş olacağına, yeniden bir araya geleceğine yorulur.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir