AnaSayfa / Genel / Kahve falında sevgilisinin başkasiyla evlendiğini görmek

Kahve falında sevgilisinin başkasiyla evlendiğini görmek

Kahve falında sevgilisinin başkasiyla evlendiğini görmek çok büyük ve üst düzey bir mevkiye terfi edileceğine ve kariyerinde çok büyük bir adım atacağına, işlerinde yaşanan aksiliklerin herhangi bir sorun yaratmadan ortadan kalkacağına, küslerin ve dargınların barışacağına, sıkıntıların bazı hastalıklara sebep olacağına, kendi işini kurarak, alın ter ile ekmeğini kazanacağına, Allah’ın lütufları ile karşılaşacağına, sıkıntılı yaşayan bir kişi ile iş yapılacağına, yapılan işin karşılığının alınamayacağına, bu yüzden maddi açıdan zor bir duruma düşüleceğine, kısa süre içinde manevi açıdan büyük bir boşluğa düşüleceğine ve uzunca bir süre toparlanılamayacağına tabir olunur.

Kahve falında sevgilisinin başkasiyla evlendiğini gördüyseniz:

  • Seyahatler esnasında veya otorite konumundaki kişilerle ilişkilerinizde dikkatli olmanızda fayda var.

Kahve falında sevgilisinin başka biriyle evlendiğini görmek işlerinin kısa bir zaman içinde çok iyi bir hal alacakken karşılaşılacak bazı durumlardan ötürü yarıda kalacağına, yol kat edeceğine tabir olunur.

Kahve falında sevgilisinin başkasiyla evlendiğini görmek ortaya konulacak olan çalışmaların ve projelerin hayır getireceğine, sorunlarını çözeceğine yorulur.

Kahve falında eski sevgilinin başka biriyle evlendiğini görmek asık suratlı veya ağlıyor ise de üzüntü verici bir olay yaşanacağına, bekarlar için mutlu bir karşılaşma rivayet eder.

Kahve falında sevgilisinden başka biriyle evlenmek çok hayırlı ve güzel adımların atılarak kazanç elde edileceğine, işinden ve ekmeğinden olacağına yorulur.

Kahve falında sevdiğin kişinin başka biriyle evlendiğini görmek anlaşmazlıkların, dertlerin ve sıkıntıların geride kalacağına ve yüzün güleceğine, bunun da kendisine tabiri caizse çok pahalıya patlayacağına rivayet eder.

Kahve falında başka bir adamla evlenmek fakat rahatsızlıklarının tamamen ortadan kalkmayacağına, bugüne kadar eline geçen en büyük fırsatı yakalayarak mutlu olacağına ve ailesine de son nefesine kadar bakıp, onları rahat ettireceğine yorulmaktadır.

Kahve falında başka adamla evlenmek sevincinin üzüntüye döneceğine, yakın bir dostuyla kırgınlık yaşayacağına, iş hayatında terfi alınacağına yorulmaktadır.

Kahve falında nişanlının başka biriyle evlendiğini görmek güçlü, kudretli ve hikmetli kimse olacağına, sevdiklerinden ayrı kalınacağına yorulmaktadır.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir