AnaSayfa / Genel / Kahve falında asker geldiğini görmek

Kahve falında asker geldiğini görmek

Kahve falında asker geldiğini görmek yakın bir kişinin kendisine duyulan güveni suistimal edeceğine, geleceğinizin güzel olacağına, yapılacak bazı akıllıca manevralar sayesinde rakiplerin geride bırakılacağına, iş dünyasında yapılacak bazı ortaklıklar ile zor durumlardan kurtulup çok güzel ve hayırlı kazançlar elde edileceğine, zahmetli bir işin altından kalkılacağına, huzurlu bir iş hayatı sağlanacağına ve refaha erileceğine, çok hayırlı ve kazançlı bir projeye gireceğine, kendisini üzen ve kötü durumlara sokan olayların son bulacağına, çok hayırlı ve güzel olayların göbeğine düşeceğine yorulur.

Kahve falında asker geldiğini gördüyseniz:

  • Bazı kişilere soracak çok fazla sorunuz olabilir.

Kahve falında asker olan birinin geldiğini görmek yaşanan sıkıntıların ortadan kalkacağına, hasret içinde kalacağına alamet eder.

Kahve falında askerdeki birinin geldiğini görmek karşısına çıkan zorluklara göğüs gereceğine, endişe duyulan bazı olaylar ile karşılaşılacağına inanılır.

Kahve falında birinin askerden geldiğini görmek güzel ve mutlu günler yaşayacağına, kurulu düzenin bozulacağına tabir olunur.

Kahve falında sevgilisinin askerden geldiğini görmek kurulu bir düzenin sağlanacağına, falı kapatan kişinin, neşesinin, ağız tadının, keyfinin ve sağlığının yerine geleceğine, acılarını ve kederlerini içine atacağına alamet eder.

Kahve falında askerden erken gelmek spor yapmaya başlanılacağına, mutluluğu uzakta aramaktan vazgeçeceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında arkadaşının askerden geldiğini görmek yaşanan sıkıntıları ve sorunları ortadan kaldıracağına, rakipleri tarafından her zaman kıskanılacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında evine asker geldiğini görmek yaptığı çalışmalar sayesinde sorunlarından kurtulacağına, büyük bir risk alınarak girilen bir işte hayırlı bir şekilde sonuca varılacağına rivayet eder.

Kahve falında askerden geldiğini görmek hayallerin gerçeğe dönüşeceğine, mutlu ve huzurlu olunacağına, aile bağlarının günden güne daha da sağlamlaşacağına rivayet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir