AnaSayfa / Genel / Kahve falında ölen babayı uyurken görmek

Kahve falında ölen babayı uyurken görmek

Kahve falında ölen babayı uyurken görmek başarılarının artacağına, işlerinin yoluna gireceğine, dünya nimetlerinin pahalı ve lüks olanlarına kavuşacağına, bir sebeple fal sahibinin adım atarken çok dikkat etmesi gerektiğine, işlerinde çok sıkıntı çekeceğine, bu durumdan kurtulmak için iş konusunda deneyimli birisinden yardım alması gerektiğine yoksa daha kötü durumlar ile karşılaşacağına, rahatlayacağına, hafifleyeceğine, eline geçen fırsatların çok iyi kazançlar sağlayacağına, çok kötü bir duruma düşmekten ve büyük bir sıkıntı yaşamaktan kurtulacağına ve ferahlığa çıkarak birikim yapmaya kaldığı devam edeceğine, üzüldüğü ve çok yıprandığı bir durumda kendisine uzanan bir el ile rahata ereceğine, bazı sağlık sorunlarının baş göstereceğine, ağız tadının, keyfinin ve moralinin kaçacağına işaret eder.

Kahve falında ölen babayı uyurken gördüyseniz:

  • Bazı arkadaşlarınızdan karşılanması zor beklentileriniz olabilir.

Kahve falında babasını uyurken görmek yaptığı her hamle ile daha kötü bir olayla karşılaşacağına, işlerinin hayırlı bir sonuca varacağına, kazancını büyük miktarda arttıracağına, zor günlerin sona ereceğine işaret etmektedir.

Kahve falında ölmüş babasını uyurken görmek sıkıntıların tez zamanda çözüm bulacağına, toplumun saygınlığını kazanmış biri olunacağına, zararlı bir kişi ile bağların koparılacağına ve arada kalınan bir konuda en doğru kararın verileceğine, sevdiğinin durumunun iyi olduğuna delalettir.

Kahve falında ölmüş babayı uyurken görmek terslik yaşayacağına, sevdiği kişi ile hayatını birleştireceğine, nurtopu gibi bir evlada sahip olacağına işarettir.

Kahve falında ölen babayı uyurken görmek sağlık sorunlarının tedavisi için büyük bir adım atılacağına, yakın bir arkadaşın vesilesi ile bir işe girileceğine, bazı kişilere karşı sesini yükselteceğine delalettir.

Kahve falında babanı uyurken görmek kötü ve sıkıntılı günleri de unutturacağına, hayalini kurduğu şeylere kısa bir zaman içinde kavuşacağına yorulmaktadır.

Kahve falında babayı uyurken görmek kendisini çok huzurlu hissedeceğine, kuyusunu kazmaya çalışan insanlardan uzak durması ve bu sıkıntıların ardından çok zengin olacağı bir döneme gireceğine yorulur.

Kahve falında ölen babasını uyurken görmek rahat ve refah içerisinde bir hayat sürüleceğine, gidilen yolda kötü bir sürprizle karşılaşılacağına inanılır.

Kahve falında anne babayı uyurken görmek en fazla hayatını belli bir standartta sürdüreceğine, kişinin sıkıntıların artacağına rivayet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir